Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WielkiZadek

Rowerek treningowy Czy warto?

Polecane posty

Gość WielkiZadek

Kupuję, ale nie wiem czy działa.. Tzn, czy działa na tłuszczyk;p Wiecie może czy dość szybko pozwala schudnąć i ile średnio dziennie wypada na nim jeździć?

Gość WielkiZadek
up up

Gość AnkaHal
Warto jeśli faktycznie będziesz na nim jeździć. Ja na swoim jeździłam 2 tygodnie, a potem odstawiłam "na 1 dzień" i od tamtej pory stoi w kącie. A przez te 2 tyg zrzuciłam 4kg. Jeździłam w szybkim tempie po 40min dziennie.

Gość AnkaHal
Bez obżerania się przy okazji, oczywiście :)

Gość WielkiZadek
Ojej, no to super! Kiedy się postaram mam dosyć silną wolę:D Z tego co piszesz wynika że efekty są bardzo dobre Dzięki za pomoc:)

jezeli masz zaciecie i silna wole - to warto. ja od roku codziennie pedaluje po 30 minut. W 3 miesiace schudlem 20 kilo - obecnie udaje mi sie utrzymac i wage i kondycje. Jesli jednak nie masz zaciecia ani motywacji - to szkoda kaski :)

Gość AnkaHal
Wow, 20kg, gratuluję! Z dietą przy okazji, czy tylko rowerkiem?

z dieta oczywiscie. obecnie jem normalnie, jezdze na rowerku dalej a waga stoi w miejscu :) no i kondyche mam w koncu, nie poce sie na kazdym kroku tak jak za czasow kaszalota :)

Gość WielkiZadek
Na pewno.. Ale przede wszystkim to racja,że kiedy się przerwie coś, choć na jeden dzień(przynajmniej w moim przypadku zawsze) to już bardzoe ciężko wrócić Gratuluję rocznej wytrwałości!!:D I super wyniku.. W 3 miesiące 20 kilo, to bardzo dużo. Ja mam dwa miesiące i ok 10 kilo do zrzucenia, bo za 2 miesiące zaczynam studia i chce się czuć dobrze ze sobą:) Pozdrawiam wszystkich, jeszcze raz dziekuję i życzę dalszej motywacji!:)

Gość AnkaHal
Stroopek, powiedz mi jeszcze czy to jakaś konkretna dieta była, bo mężowi by się przydała :D a on jest zdania ze facet musi się najeść chleba, ziemniaków i schabowych żeby normalnie funkcjonować :D

Gość AnkaHal
WielkiZadek: życzę powodzenia! Pocieszające jest to, że jeśli ty jeszcze młoda istota jesteś :) - to zbędne kilogramy zgubisz błyskawicznie!

poszedlem do dietetyka i on nuczyl mnie jesc. zmienilem wszystko w swojeim jadlospisie. Obecnie potrafie nawet i 6 piwek za dnia walnac - a waga stoi. Tak poprawila mi sie przemiana materii oraz metabolizm :)

Gość AnkaHal
Dzięki za informację. Mogę jeszcze spytać ile masz lat? (Chociaż mniej-więcej? :) )

Gość AnkaHal
Dzięki :)

Gość asdfghjn
a moze lepiej orbitrek?? wiecej miesni jest zaangazowanych do pracy;) polecam...ja mam ale nie ciwcze regularnie:O a pasowaloby zaczac

Gość AnkaHal
Fakt, orbitrek daje na pewno lepsze efekty, ale jest też chyba dużo droższy.

Gość Modzia
Trzeba miec silna wole zeby tak dzienw dzien... mi to srednio wychodzi :P ale najlepsze fekty uzyskasz jezdzac dziennie ok 30 min zmieniajac temp, raz powoli raz ile sił w nogach i sproboj tak przez 2 tygodnie i ocen efekty sama :)