Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fochinka

robicie co roku urodziny dziecku?nie mega impreza ale symbolicznie?

Polecane posty

Gość fochinka

Gość dziecku sobie mężowi

Gość fochinka
tak pytam bo ja robilam roczek synkowi i teraz drugie urodziny a szwagierka zbulwersowana ,ze ona to ledwo roczek zrobi a potem zadnych urodzin i tak mysle czy ja dziwna nie jestem ,ze torta zrobie na 2 latka i sałatke i kawe dla 5 osob

Gość sssrwe
Ty głupia , a szwagierka jeszcze głupsza. Wigilę i prezenty pod choinke tez raz zrobicie??? Zal mi ciebie ! zeby sie zastanawiac czy dziecku urodziny zrobic !!!!!!!!!!! TRAGEDIA

Gość Nie ja nie robie urodzin
to jakis ogolny obowiazek jest czy co? Swoich zreszta tez nie obchodze ;)

a ja tam robię urodzinki i o ile pierwsze mój Synek po części przespał o tyle na drugich się bawił z kuzynami i kuzynką. Był tort-autko, balony...

Gość Nie ja nie robie urodzin
No i wlasnie o to chodzi :D Jedni robia inni nie ;) Nie ma zadnego przepisu regulujacego ta kwestie ;)

To prawda,jesli ktos ma ochote to obchodzi urodziny dziecka jesli nie to po prost nie robi. U nas urodziny dziecka to wazne wydarzenie,dlatego zawsze jest impreza dla dziecka,to jedyny dzien w roku tylko dla niego :)

U nas to jest taka moda że roczek robimy z pompą.U nas również tak było. Później (teraz będą 3 urodziny) to bez szału jedzeniowego :) Zamawiam tort,piekę jedno ciasto,na stole stawiam owoce,napoje i wszystko. Grunt że wszyscy dobrze się bawimy.