Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*grafitowa*

paczki pocztowe

Polecane posty

czy teraz pracownicy poczty już nie rozwożą przesyłek/ paczek? zastanawiam sie, czy to tylko na porę urlopową czy już tak będzie zawsze? jakjest u was?

a daj spokój z pocztą. wkurwiają mnie maksymalnie. nie wychodzę z domu, bo mam leżeć - całymi dniami jestem w domu... a mimo to codziennie mój mąż znajduje w skrzynce awizo do mnie. bo im się kurwa poleconych na 4 pietro wnosic nie chce wiec zakładają, ze nikogo nie ma i do skrzynki awizo wrzucają. nie pomagają skargi składanie na poczcie. nieroby zasrane

ja już też mam dosyć, nie dość, że podrożało wszystko, to jeszcze nawalają jak cholera. i ciągle dostaję awizo, że niby kilka dni wcześniej nie było nikogo w domu, sporo po pierwsze - na pewno tego dnia ktoś był, a po drugie - jeśli by niby pół tygodnia wcześniej nie zastał, to wtedy by zostawił awizo, a ono jest przynoszone niby po kilku dniach niezastania, co jest bzdurą.

Gość vvcx
do mnie normalnie przychodza z paczkami do domu. ale najgorzej denerwuje ze nie wiadomo kiedy przyniosa i trzeba od rana czekac i nie wychodzic praktycznie z domu.

no właśnie, mnie też to denerwuje, siedzę w domu, nasłuchuję, żeby nie przeoczyć dzwonka, a tu i tak za kilka dni awizo, jestem wk... na maxa. myślałam, że razem z podwyżkami znieśli transport, ale widać to niektóre poczty nawalają i kłamią!

ja nawet awiza nie dostałam, przypadkiem namierzyłam moja przesyłkę jak lezała na poczcie od 3 tygodni:o a podwyzek chcę skórwysyny!!!

A wiedzialyscie ze ceny wysylki paczek poszly w gore ? Boze jak PP mnie wkurza ... zasrani monopolisci !!!

i dlatego z utęsknieniem czekam aż wejdą euroskrzynki i skonczy się monopol

właśnie, podwyżki były!!!!! i za takie ceny zero szacunku i krętactwa!!! za leciutką paczkę jak list zapłaciłam 8,50 - bez poleconego czy priorytetu - zdzierstwo! i jeszcze ciekawe, czy dojdzie...

U mnie brat handluje na ALLEGRO ;/ wiec zPP jest w jakis sposob zwiazany ... Teraz wyjechal na 2 miesiace w interesach ... przeciez jak przyjedzie to zawalu dostanie ;/ Za niedlugo to kurierem bedzie sie kalalo lepiej wysylac ... do meaaa ... Jak wejda te skrzynki to w koncu zagraniczni operatorzy pocztowi beda mogli dzialac w Polsce ?

dokładnie grancias, bo tak to tylko poczta ma klucze do skrzynek. a nowe dają mozliwosc zostawiania listów bez ich otwierania. niektorzy sie burzą, że będzie dużo reklam i syfów, ale teraz tych reklam też jest dużo, w skrzynkach, pod drzwiami, na skrzynkach itp

Gość odradzam Inpost
to jest dopiero tragedia :(

Gość powiedzcie mi prosze
gdzie i do kogo zglazsac skargi w takich przypadkach?