Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana33

hemoroidy zewnętrzne - skuteczne sposoby

Polecane posty

Gość zalamana33

czy ktos z was mial hemoroidy zewnetrzne i pozbyl sie ich domowymi sposobami? (jakies masci, czopki itp.)... przeszukalam wczesniejsze wpisy na temat hemoroidow, ale nie znalazlam nic konkretnego... z tego co zaobserwowalam mam 3 hemoroidy wokol odbytu, calkiem na zewnatrz, nie sa zbyt duze i nie czuje zadnego bolu (jedynie podczas zalatwiania sie)... czy ktos tez tak mial i pozbyl sie ich bez operacji i innych zabiegow lekarskich? wpisujcie sprawdzone sposoby... help!!!

Gość blah blah8

Gość pytajaca77777
ja tez dolaczam sie do tematu - wpisujcie sprawdzone metody!!! mam ten sam problem z zewnetrzymi hemoroidami, ale z tego co widzialam na zdjeciach hemoroidy sa raczej takie sino-czerwone, czy to prawda? moje tak nie wygladaja, sa raczej w kolorze skory, czy moze to byc cos innego niz hemoroidy????

Gość od tego się zaczyna
potem mijają lata.... a potem są hemroidy w kiszce:( Moja mama tak miała.. 1 na zewnątrz.. niby po porodzie.. mały.. a 10 lat potem hemoroidy.. Nie wolno jesc smazonego, pic kawy, tlustego..-osoy,oleje.. trzeba dbac by nie miec zaparc.. Niby sie wyleczyła. Tak mowi. Pomaga hemorol