Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettti

Co napisać w sms facetowi

Polecane posty

Gość Anettti

Jestem z moim facetem 5 lat za rok ślub mieszkamy oddzielnie, ostatnio nie mieliśmy czasu nawet się do siebie przytulić..on ma już końcówkę urlopu w poniedziałek do pracy...ja pracuję...wczoraj w dzień napisałam mu sms: Kochanie rusz głową i zaproś mnie na sex weekend..przyjechał do mnie i pytał co mi jest zero tematu..wieczorem jak się rozstaliśmy napisałam mu: marzę o szaleństwie i namiętności...bliskości naszych ciał..nic nie odp. co ja mam mu napisać ..bo nie chce mówić wprost..żeby się domyślił żeby mnie gdzieś zabrał, żeby było milo..

Gość jesteś żenująca
zachowujesz się jak 16 latka, a piszesz, że ślub za rok :O i jeszcze wywnętrzasz się na forum

Gość sexcy lady
powiedz mu wprost ze ost.tak malo czasu mieliscie dla siebie i zaproponuj,zebyscie gdzies moze wyjechali i pobyli sam na sam....:)

Gość sexcy lady
aha jeszcze jedno:nie pisz esmesow tylko porozmawiaj z Nim wprost,bo niby dlaczego masz tego nie zaproponowac?jestes dorosla kobieto(tak mysle)

Gość Anettti
chciałam zeby to akurat wyszło od niego. bo on nigdy nie wymysli nic romantycznego

Gość sexy lady
bo faceci tak juz maja-jak zdobeda to juz sie nie staraja-poza tym sa leniwi-jestes juz z nim 5lat wiec mysli ze juz Cie ma w garsci....i nic nie musi sie starac.Zaproponuj sama ten wyjazd,zoabczysz co powie

Gość guy
nic mu nie pisz porozmawiaj z nim szczeze