Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsikkusia

czy ktos z WAS ma taki

Polecane posty

Gość apsikkusia

telefon SE K800i czy warto kupic go?

Gość apsikkusia
up

Gość niunia kasia
ma go moja kumpela :) jest bardzo fajny super ale jest troch gruby :) ale super jerst

Gość apsikkusia
jakie robi zdjecia? naprawde jest taki strasznie duzy?

Gość apsikkusia
up

mój mąż miał. większej cegły nie widziałam :o beznadzieja. fakt, że aparat 3,2 mpx ale co z tego?

ja mam Samsunga X820 - Ultra Slim i przy nim wygląda jak wkładka higieniczna :D

Gość apsikkusia
jaki moge miec fajny telefon do 500 zł z aparatem 3 mega piksele i zeby nie był ceglasty?? ma ktos taki? lub [poleci mi?

Gość apsikkusia
up

ja go mam ponad pół roku, robi fajne zdjecia (3,2Mpix) i z dźwiękiem też jest ok. Niektórzy narzekają na joystick, ale mi do tej pory nic nie szwankuje. Telefon jest trochę gruby (1,5cm bez aparatu, z aparatem 2cm), więc w kieszeni dżinsów bedzie ci go cięzko nosic, jeżeli jesteś kobietą, ale ogólnie wyglad jest ładny, czarny ze srebrnymi elementami. Ale właściwie jest to trochę męski telefon, jeżeli szukasz czegoś bardziej kobiecego to weź LG Shine albo Samsung U700, a jeżeli wolisz jakieś "bajery" to weź tego SE, w którym jest np. możliwośc wideorozmowy.

Gość siamanta_lisica
ekhem ekhem do aramandy - ja mam samsunga u700 i nie dość że jest płaski to tak samo jak w SE jest możliwość wideo-rozmowy, aparat ma zarąbisty [po prostu bajer full 3,2MpiX. Bajerów ma tyle, że opisać się nie da a mimo to jest straasznie płaski. Pamięc wewnętrzna to nie 20 jak wszędzie podają a aż 68 MB (Wiem bo przesyłałam sobie pzez kabel USB z kompa piosenki i tam pisało np. że zostało mi 42 z 68MB pamięci.!!!!!!!!!!!!!! Jeśli chcesz sobie np. na nasza klasę wstwaić fotkę to nie ma sprawy - najzwyklej wysyłasz przez Kabel USB albo przez MMS na pocztę. Ma także e-maila. Internet 2.0, automatycznie ustawiona wyszukiwarka google itd. itd. itd. itd...... o jakości mp3 nie wspomnę bo jest śwetna! można wyliczać bez końca..... Full wypas. Jedyny mój problem to jest właśnie ta wideokonferencja. Otóż nie mam z kim rozmawiać :) heh wszyscy mają raczej starsze telefony i po prostu tej funkcji nie mają. Wszyscy w liceum (ide teraz do 3klasy) mi go zazdroszczą :). Nadziwić się nie mogą. :) Jednym słowem telefon nowej generacji. Jak go kupowałam (Dopiero co wchodził na rynek i był pierońsko drogi) kosztował około 1100-1300zł. Teraz jest na niego taki popyt że cena zleciała do ((((((uwaga)))))) nawet 400-500zł, czyli w twoim przedziale cenowym. (patrzyłam sostanio na allegro). A jedyna wada tego telefonu to brak radia. Ale co mi tam radio... kupiłam ostatnio karte pamięci 2GB i piosenek się mieści mnóstwo. DO tego w domu słucham muzy z kompa, z wierzy a w drodze z telefonu lub mp3. Mnie brak radia nie przeszkada absolutnie. A NA MARGINESIE TEŻ CHCIAŁAM SOBIE KUPIĆ SEK800I ALE JAK ZOBACZYŁAM JAK WYGLĄDA W RZECZYWISTOŚCI OD RAZU ZREZYGNOWAŁĄM. P.S ALE SIE ROZPISAŁĄM (HIHIHIH) ALE TO DLATEGO ZE JA BYM MOGŁA HWALIC TEN TELFON DZIEŃ I NOC) :) :) :) :d ;)

no to własnie pisałam o samsungu u700 w poprzednich wypowiedziach, ze polecem :P ja ze swojego telefonu jestem zadowolona, oprocz tej grubosci... aha, no i se też ma ponad 60mb pamieci wewnetrznej :P no i ma radio :) ale ja z niego nie korzystam fajne są Nokie (seria N70 i reszta), ale tez cegłowate :O

Ja mam SE800i. Fakt, super designu i mini rozmiarów nie ma, ale ma bardzo dużo zalet. Ogólnie cenię SE, to mój trzeci i z ŻADNYM nie miałam problemów (poza tym miałam kilka innych i każdy coś szwankował). Niezły wyświetlacz, super zdjęcia, dobra jakość dźwięku, z joystickiem nie mam żadnych problemów, ogólnie żadnych usterek - po prostu niezniszczalny. Spadł mi kilka razy, ale nic mu się nie stało. A jego rozmiar?? Cóż - dużo łatwiej znaleźć w torebce ;)