Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m4dzi4-00

Poronienie ?

Polecane posty

Gość m4dzi4-00

Cześć ... wyjechalam ostatnio z moim narzyczonym na wakacje bralam wtedy tabletki.. ale nie wzielam raz jednej raz drugiem a pod koniec juz 5 nie wziełam ... dostalam okres dziwny bo starsznie czerwony potem brązowy i myslalam że to normalnie ..trwalo to 3 dni wczoraj znow sie kochalismy i po stosunku zaczela leciec mi krew pierw lekko rozowa potem czerowana az taka ciemna .. i w pewnym momenci wyleciał mi jakis skrzep ok.2cm zaczoł mnie brzuch boleć jak na miesiączke ... czy ja mogłam poronic .. ?:( odp !

Gość i znowu to samo gadanie
:(

Gość m4dzi4-00
czyli co mam przez too zrozumiec :(:( ...

może tak może nie. radziłabym iść szybko do laboratorium zrobić test ciążowy beta hcg i sprawdzić. jeśli byłaś w ciaży to jej poziom będzie jeszcze podniesiony. a na przyszłość jak już łykasz tabletki to staraj sie to robić mądrze.

Gość m4dzi4-00
Nikt nie odpisuje..ja potrzebuje zeby ktoś mi na to odpisał ..bo nie mam z kim o tym porozmawiać ...

Gość mysle ze na bank
byłas w ciazy!!!!!!!!!!!!! leć szybko na badanie krwi BHCG i sie przekonasz czy byłaś czy nie!!!! ale to musisz już!!!! zaraz!!!!!!!!!!!!! co tu jeszcze robisz dziewczyno przez internet nikt ci tego badania nie zrobi!!!!!!!!!!!!ja poroniłam i wienm jak to wygląda!!!!!!!tak jak piszesz!!!!!!!!

Gość m4dzi4-00
skad ja mam wiedzieć gdzie coś takiego jest ;((( .. co ja mam teraz zrobić .. ;((( ... ja mam 17 lat dopiero ! i prosze jesli ktoś ma mnie jeszcze dobijać a nie pomoc to wolałabym zeby wogule nie pisał !!

Gość w ogole co to za slowo
narzyczony? juz ktorys raz sie dzis to przewija. w ktorym regionie Polski tak mówią?

kochana nie złość się tylko poszukaj sobie na neciku info na temat laboratoriów idź do jednego i poproś o test ciążowy beta hcg. pobiorą ci krew i już :) wszystko będzie dobrze zobaczysz :)

Gość m4dzi4-00
Dziekuej chociaz za twoje wsparcie .. :( a to kosztuje prawda .. moj chłopak załamany jest ;((

Gość mysle ze na bank
toż to Ci dziewczyno chce pomóc a ty nie kumasz..... taka tempa jesteś??? n ie osmieszaj się!!!!! to ci napisze jeszcze raz: idź do laboratorium np w szpitalu ( to jest takie miejsce gzie pobierają krew do badania) i powiedz tam, że chcesz zrobić badanie na obecność hormonu ciążowego BHCG- najlepiej napisz to sobie na karteczce te panie pielegniarki bedą wiedziały!!! badanie dyskretne i kosztuje ok 20 zł!!! jeszcze czegos nie rozumiesz???? jakiego wsparcia tutaj oczekujesz??????????

Gość m4dzi4-00
mamy u nas ginekologiczny szpital moge tam isc bo za azadna cholere nie moge znalesc na stronie adresu

Gość nałęczowianka to woda z gór
ale po cholerę tak panikujecie?? To do "myslę że na bank". Po pierwsze nie wiadomo czy to poronienie, po drugie nawet jeśli to poronienie samoistne, przechodzi przez nie mnóstwo kobiet, czasami nie wiedząc o tym i nie lecą z tym nie wiadomo gdzie. Najczęściej wszystko oczyszcza sie samo i jest ok. Autorko, jeśli masz jakieś obawy to idz poprostu do ginekologa i wszystko sie wykaśni. Badanie bhcg nie jest ci juz teraz potrzebne, nie bój sie bedzie wszystko w porządku, najlepiej idz do lekarza.

Gość m4dzi4-00
Właśnie tak myślalam o tym by pierw isc do ginekologa to sie zbieram i ide on mi pewnie powie najlepiej ... Dziekuje :)

Gość jezeli poronilas to szybko
do lekarza, złe oczyszczenie moze powodowac nawet smierc matki

Gość m4dzi4-00
nawet gdyby to był 1,2 miesiacbo to max mogło być 2 miesiac