Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafekafe23

Jak podoba wam się moja obrączka? fotka

Polecane posty

obrączka ujdzie, choć dla mnie za cienka i za wysoka (dziwne proporcje - odstaje od palca bardzo) ale te tipsy :o

Gość ws
taka nijaka taka, powiedzialabym ze jest w niej cos takiego... jakbys ja zdjela z palca jakiejs rosjanki :) ale kazdy lubi to co lubi.

Gość ja pierdykam
ech, kobito... no nie jest zla, nawet mozna powieziec, ze ladna ale zaufaj mi - jeszcze nadejdzie dzien, w ktorym ta obraczka "wyjdzie Ci bokiem"!

Gość kafekafe23
Rzeczywiscie, jest trochę za duża, bo trochę schudłam i palce w związku z tym też. Aha, temat nie dotyczy tipsów, tylko obrączki.

Gość varka19
a co z tipsami jest nie tak ? Do czego się czepiacie ? chore..

Gość Ja uważam że jest ohydna ale
ja zwyczajnie nie znoszę ani złota, ani takich wzorów! Dlatego pamiętaj, że najważniesze to, czy podoba się TOBIE!

Gość Tipsy są obrzydliwe. Sztuczny
twór na ciele, głupawo przyozdobiony i niewygodny. Zawsze wyobrażam sobie jak tipsiara podciera tyłek - kupa zostaje albo na pzanokciach albo na dupsku :O

Gość a te tipsy
o jeja fuuu normalnie:O

Gość kafekafe23
Widzę, że odpowiedzi jak zwykle na temat...Gdybym chciała pogadać o tipsach, to założyłabym inny topik :p

Nie no obraczka jak obraczka:)Mnie sie podoba :) A pazurki tez sliczne,ladnie dopasowane do dloni :) Nie sluchaj komentarzy zazdrosnych niedowartosciowanych osob :)

Gość egtggt
Spodziewałam się normalnej obroączki i zamierzałam napisać coś miłego, ale nie uda mi się za nic. Ta obrączka wygląda jak odpustowa atrapa dla małej dziewczynki lub coś z tombaku o tandetnym wzorze. To towar z kiosku Ruchu? Mam nadzieję że na żywo wygląda lepiej, o ile to nie żart. Na przyszłość nie poddawaj osobistych rzeczy, które mają wartość materialną i emocjonalną, ocenie innych.

Gość kafekafe23
egtggt----> widzisz, ja w przeciwieństwie to niektórych potrafię zachować do pewnych rzeczy dystans i czyjeś niepochlebne opinie nie robią na mnie kolosalnego wrażenia, zwłaszcza jesli pochodzą od osób, których nie znam...