Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greyness

roll on GARNIER

Polecane posty

Gość greyness

Czy uzywacie tego specyfiku do redukcji cellulitu? Mam go od soboty i widze, ze nie jest zbyt wydajny :( Jak tak dalej pojdzie to za 2 tygodnie mi sie skonczy, mimo ze uzywam go tylko 2 x dziennie i to nie w jakis wielkich ilosciach...

Gość faktycznie szybko się
kończy, bo niezbyt skondensowany... Uzywalam go, efekty byly widoczne początkowo w zastraszającym tempie, no i po 3 tyg. uzytku cellulit zacząl się powiększac, oczywiście blal dietka - zero słodkości i tłustości, takze nie wiem skąd to się paskudztwo wzięlo....obszar objęty cellulitem powiekszył się :O, NIE polecam :O

Gość faktycznie szybko się
co mogę polecic Tobie , to taki specyfik w żelu Bielendy z zieloną herbatą CUUUDO :D, efekty juz po jednej aplikacji :)

Gość po jednej aplikacji
na pewno celulitu sie nigdy nie pozbędzie.... Stosowałam zresztą bielende i jest do niczego.

Gość jak wszystkie kosmetyki
na każdym inaczej działają.... tak bylo, jest i bedzie !!!!

Gość faktycznie szybko się konczy
mowie sreberko, ze byly efekty, a nie ze sie pozbylam calkowicie !!!!..kolejny niedouk , który czyta bez zrozumienia :O

Gość okt
jejku co za problem jak sie skonczy kupicie drugi

Gość bruneteczka17
elo ja jestem szczupla....i tez nie wiem skad sie wzial u mnie celulit i rozstepy:)ale odrazu kupilam wlasnie garniera roll on:)i mi super pomaga...owszem szybko sie konczy...ale to przecoiez niechodzi tak o ten plyn co w nim jets tylko o masarz:)trzeba pasowac czesto miejsca na ktorych macie celulit...ja amm an posladkach tylko;]jak mi sie skonczy to sobie wleje nbormalnego naziwlzakjacego balsamu i tez bede masowac pupscie kilka razy dziennie;)

Gość kasienka1982
polecam balsam na celulit dax perfecta,tanszy niz garnier a wydajny i bardzo skuteczny:)

Ja dziś byłam na rolletiku i po 10 minutach zasłabłam :O chyba przez tą pogodę... strasznie duszno dzisiaj. ale wracając do tematu-efekty są podobno super! koleżanka była 5*30min i brzuszek ma już o wiele mniejszy. Masuje kazdą czesc ciała. Godzinka to koszt 10 zł w moim mieście, ale pół godz. wystarczy

Gość greyness
bruneteczka17 to po jaka cholere jest ci potrzebny az Garnier, jesli chodzi TU TYLKO O MASAZ? wez sobie zuzyty dezodorant z kulka i tez jedz po nogach ;P Owszem, masaz duzo pomaga, ale plyn tez ma swoje wlasciwosci. Inaczej Garnier by sprzedawal sam roll-on bez plynu ;D

Gość greyness
Fakt. Na kazdego inaczej dziala dany specyfik. ja jeszcze uzywalam balsamu firmy Hean. Bardzo dobry jak dla mnie. Nie mam zbyt duzo tego cellulitu, ale jest troszke widoczny, z tylu ud :( Fajnie rozgrzewa :)

Gość blondyek
Używałam kilka razy i stwierdzam, że to NIE POMAGA (przynajmniej mi).

Gość kozia
uzywam 2x dziennie od niedzieli (czyli prawie tydz) i pomaga