Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdy cos juz jest nie tak

Gdy On przestaje juz tak czesto pisac...dzwonic

Polecane posty

To powinnam dac sobie na luz? I odpuscic sobie? Tzn nic juz do niego nie pisząc,nie dzwonic? Kiedys jak tak zrobilam....To zaczal sie znowu starac!!!! Nie wiem co robic... Chyba powinnam odreagowac i sie nie odzywac...bo po co?

Gość zdoomka
napewno jakaś była kochanka zajmuje mu czas.. pisze na gg, pisze opisy na gg. pisze mu esy.. maile.. rywalizuje z tobą, wygryza ciebie że ona biedniutka itp a to zwykła suka

taaaak..... to nie jest łatwe...znalesc noweo faceta!!! Zaden nie bedzie taki sam jak On..:(

Ja Ci powiem tak... jeżeli pomimo moich starań nie widzę efektów i strony przeciwnej, to daję sobie spokój. W przypadku, gdy dziewczyna odezwie się sama to zacznę dalej się starać, chyba, że mi nigdy nie zależało. Dlatego nie musisz milczeć, napisz smsa bez konkretów i zobacz jak On na to zareaguje. Nie za miłego...Coś prostego:)

Bezedury... Mamy kryzys.... i to moze byc juz koniec. Dlatego moze pierwsza powinnam skonczyc z pisaniem,dzwonieniem itd.

Kenniks czyli nic milego tak?

Gość całkowicie czarny kot
myślę, że chodzi raczej o coś 'neutralnego' nie 'niemiłego' :-)

Gość puszczaj od czasu do czasu
sygnały na jego kom i z dnia na dzien skoncz je puszczać.

Bo wiecie ja nie chce,zeby on myslal ,ze za Nim sikam itd... Chce zeby zaczal sie choc troche starac.. Jak napisze mu smsa to oczywiscie odpisze. Albo rano pisze mi dzien dobry itd.... Echhhh.....

oczywiscie ,ze sie spotykamy. No teraz akurat nie ,bo jak mowilam mamy kryzys....;/

Gość całkowicie czarny kot
nie wiem jak wygląda Twoja relacja, ale może Cie pocieszę, że mój facet nie pisze w ogóle smsów w ciągu dnia - chyba, że z jakimś konkretem np. 'prześlij listę zakupów, bo ide do Tesco' :-) bitów nie puszcza - kiedyś wymusiłam na nim, to regularnie co godzinę wysyłał i chyba sobie poprostu przypomnienie w telefonie ustawił :-)

hehe ach Ci faceci!!!! Zobacze jak to bedzie,choc wątpie,ze cos sie ulozy...echhh....(

Gość gość
Odświeżam watek. Mam taka sama sytuację, randkowanie przez 1 miesiac non stop i esemsy codziennie, teraz 2,5 miesiaca poźniej- widzieliśmy się ostatni raz 2 tygodnie temu, nie pisze po 4-5 dni. Tak, był już seks, bo wiem, że takie pytanie padnie. Dać sobie z nim spokój?

Gość gość
Faceci to świnie

Gość gość
18:07 tak, dac sobie z nim spokoj, po co ci taki facet ktory slabo sie toba interesuje?

Gość gość
To wszystko zalezy jak pisal I dlaczego nie mozecie sie czesciej spotykac. Bo faceci sa inni (oni sa z marsa:). ) kiedys mialam duzy problem z moim bo nie textowal i zywcem nie chcial. Jak mowilam ze potrzebuje tego, to mi mowil ze przeciez powiedzial ze mnie kocha i jestem jedyna to po co w kolko ma to textowac.., potem tekstowal na odczepnego (chyba nawet “copy paste) “kocham dobranoc”, az odpuscilam. Po prostu on mnie kocha w swoj sposob. Zobacz dlaczego twoj nie lubi sie odzywac

Gość gość
Zostaw go. Poczekaj trafi się taki co będzie o Ciebie mocno zabiegał. Jeśli teraz tak jest to co będzie później.