Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettella

przewrazliwiona ?????????

Polecane posty

Gość anettella

moj facet powiedzial mi dzisiaj ze jestem przewrazliwiona a ja nie wiem co mam przez to rozumiec nie wiem co to wogole znaczy:-(

Gość anettella
nie wiem co to znaczy?

Gość jestes az nad nwrazliwa

Gość powinnas pohamowac emocje
pewnie powiedzial ci ze przezywasz znowu jakis dramat albo ze znowu jestes zalamana

Gość teraz
nie potrzebnie sie przejmujesz,odrazu dramatyzujesz,wiec wyluzju:)

Gość anettella
wlasnie ze nie:-) zdenerwowalam sie bo powiedzial mi ze sie ze mna nie umie dogadac i sie rozplakalam powiedzialam mu ze nie chce go widziec i za jakis czas gdy mnie przeprosil to mi przeszlo

Gość anettella
kocham go to nie moja wina ze jestem uczuciowa ostatnio malo co ze mna pisal wtedy sie zdenerwowalam i napisalam mu ze tesknie zajego esami a on mi odpisal ze moze lepiej zamiast duzo pisac to lepiej jest sie pokochac tak jakby dal mi do zrozumienia ze dla niego najwazniejszy jest tylko seks

Gość do przewrazliwionej
naprawde jestes przewrazliwiona pamietaj ze m ilosc jest jak ukladanka wystarczy ze zgubisz kawalek a wygllada jakbys stracila cos wiecej

Gość do przewrazliwionej
jezeli go kochasz to mu zaufaj pokaz jak ci na nim zalezy i ze nie jestes o niego zazdrosna a jezeli mu zalezy na tobie to niech ci to udowodni powiedz mu to a zobaczysz czy wart jest twojej milosci a co do twoich uczuc jestes ich pewna nie uwazasz ze on widzi w tobie tylko cialo a na zwraca uwagi na twoje odczucia

Gość junoa
hahaha, pamietam jak moj mi wmawiał ze jestem przewrazliwiona paranoiczka (bylam pewna, ze mnie oszukiwal i spotykal sie z inna) robil mi takie sceny, ze naprawde myslalam, iz cos ze mna nie tak. Po krotkim okresie czasu przylapalam go na klamstwie i do wszystkiego sie przyznal. Paranoja...

Gość piekna_lalunia_
nie zalamuj sie dziewczyno sama napisalas ze go kochasza jezeli do ciebie nie pisal tzn ze pewnie dla tego ze sie domyslil ze skoro ty jestes taka o niego zazdrosna to lepiej bedzie jak sobie na jakis czas daruje

Gość anettella
ja cos czuje ze mu na mnie nie zalezy ostatnio odczuwam u niego takie zimno wobec mnie ten ton nigdy nie mial takiego w stosunku do mnie zawsze byl taki slodki kochany teraz kiedy jest taki oschly to sie nie dziwie dlaczego jestem taka zazdrosna i wrazliwa

daj waszemu zwiazkowi troche czasu odpocznij sobie od niego!!! niech poczuje tesknote

Gość anettella
on mnie nie kocha wiecie on nigdy mnie nie kochal a czasu dac sobie nie moge bo juz od paru tygodni nie jest miedzy nami dobrze nie gadamy wogole o naszym zwiazku jedyne co nas laczy to praca bo ja z nim pracuje to mnie najbardziej denerwuej widze jak usmiecha sie do jakiejs zolzy i zaraz mi sie cisnienie dzwiga nie moge na to patrzec jestem bardzo nerwowa

napwno jestes zazdrosna on to widzi i nie reaguje to wiesz ty co jest frajerem napewno cie zdradza ale nie bede cie denerwowac a moze daj mu to co on tobie niech poczuje zazdrosc poczul juz kiedys?

Gość anettella
oj i to mnostwo raz nigdy sie do tego nie pzryznal ale czulam ze jest zazdrosny np jak raz mu powiedzialam ze jacys debile chcieli ode mnie numer telefonu debile jak debile ale calkiem przystojni pokazalam mu ich i wtedy mi powiedzial ze wcale nie sa fajni a im zeby sie odjebali mial nerwy naprawde byl zazdrosny najgorsze jest to z eon o mnie moze byc zazdrosny a ja o niego nie bo zaraz albo sie usmiecha i mowi ze ja jestem najwazniejsza albo ma pretensje ze mu nie ufam jak mam mu ufac jak kazda ladna laska mu sie podoba i nie umie tego ukryc

Gość do przewrazliwionej
ja tam ci moge sie przyznac ze moj facet powiedzial mi kiedys ze jemu podoba sie kazda kobieta ktora ma cycki i dziurke wiesz jak mnie zabolalo ale dodal ze mnie kocha i kocha moje cycki i moja dziurke i na zadna inna by mnie nie zamienil to mi sie podobalo i pzrestaalam byc zazdrosna

jako kobieta powiedz co czujesz jak myslisz co on czuje do ciebie

Gość anettella
kocham go jestem tego pewna na 100 % kiedy jestem blisko niego czuje jak przelewa mnie fala goraca a kiedy jestem daleko musze byc bliskobo szaleje z tesknoty wiem ze ja mu sie podobam widze to w jego napalonych oczach ale zeby mnie kochal no nie wiem naprawde nie moge tegopowiedziec nie wiem czy wogole cos czuje

moj mezczyzna mi kiedys powiedzial ze dla niego jestem najwazniejsza kobieta a kiedy tylko wyjechal poznal inna wazniejsza ode mnie i co ja mam powiedziec czasem lepiej zeby tego nie mowil a ty sie zastanow mowisz on a ty? ty moze jestes mu wierna przeciez nikt nie jest tak do konca wierny spodoba ci sie ktos i zapomnisz o tym ze wogole kochasz nawet bedziesz juz wiedziala co to zauroczenie

Gość karla_7_5
mnie facet poowiedzial ze jesli go zostawie to mi tego nigdy nie wybaczy a tym czasem to on mnie zostawil ale dobrze zrobil bo przynajmniej wiem co to bol i jestem ostrozna

najbardziej boli kiedy to czujesz ze swiat sie wali bo to twoja wina i dobrze o tym wiesz ale wierz i naprawde nie warto az tak sie angazowac jezeli go kochasz to z nim badz ale nie dawaj mu do zrozumienia jak bardzo ci zalezy bo nie warto lepiej daj mu do zrozumienia ze jestes obojetna temu co robi zobaczysz co bedzie

Gość anettella
jestem zazdrosna bo go kocham i nie umiem zniesc tego ze mnie oklamuje moja kumpela raz chciala poslac ode mnie esa i to wlasnie do niego nie jestem ciekawa ale kiedy widzialam jego numer a ona nie wie ze jestesmy razem to wtedy z ciekawosci przeczytalam pisalo tam cos co mnie raz ze tknelo to dwa zatkalo i od tego czasu jestem zazdrosna

Gość ps. a co tam pisalo

Gość anettella
to pozyczysz mi te kase to sie z toba umowie napisala cos takiego nie wiem co to mialo znaczyc wiem tylko ze sie nie odezwalam ale facet to zauwazyl i zaczal sie tlumaczyc ze nie wybaczy jej tego esa co tu wybaczac jak wciaz sie do niej usmiecha nie wiem moze juz ze soba trzymia

ojjjjjjjjj nie wiem co ci napisac widze ze jednak cos miedzy wami jest popsute i to nie jest twoja wina ale ty to mozesz jeszcze uratowac daj sobie spokoj na pare tygodni a zobaczysz ze bedzie w porzadku!

Gość anettella
nie uratuje czegos co sie rujnuje jezeli nawet bedziemy razem to napewno nie bedzie tak jak dawniej ufalam mu dopiki nie naslyszalam sie na jego temat wielu rzeczy ze niby te podrywal tamta dotykal az mnie serce boli kiedy slysze ze kogos tam dotykal ze jej mowil to co mi mowil bardzo mnie to dotyka nawet placze wieczorem na sama mysl wiem ze on jak mnie dotyka to czuje wszytsko ale ze dotyka kogos to anprawde okropne

Gość agata_________agata
ups pewnie ma kochanke lubi sie pieprzyc ale sie nie martw zycie jest piekne z czasem ty sobie znajdziesz pocieszyciela

Gość anettella
jestem bardzo wierna jak mowie ze kocham to to czuje napewno wierz mi nie pierwszy raz czulam motyle w brzuchu ale nigdy nie czulam tyle i to nigdy nie bylo zawsze wierz mi ze tym razem czuje cos wiecej i wiem ze chce byc tylko z nim zaden inny mnie nie moze pokochac bo ja chce zeby to on mnie kochal boli mnie ze tego nie wiem

Gość nie wierz w milosc
slyszalas o tym wierszu milosc jest jak galazka topoli kiedy ja zerwiesz to bardzo boli nie wierz w cos czego nawet sama nie mozesz zrozumiec