Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa

jak o nim zapomnieć

Polecane posty

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa

od 4 lat jestem mężatką myślałam że szczesliwą aż rok temu zmieniłam prace tam poznałam faceta i się zakochałam natomiast on zakończył nasza znajomość na gorącym flircie pożniej odszedł z pracy a nasz kontakt się urwał minoł ju ż rok a ja dalej nie moge zapomnieć wciąż czekam na tel od niego wiem że też kogoś miał ale był po rozwodzie myślał że ja też (dopiero niedawno sie o tym dowiedzialam) prosze pomożcie mi zapomnieć bo ja nie umnie wiem że na NK oglądał moje zdjęcia ale nic więcej 2 mc napisalam mu wiadomość co słychać ale nie odp a ja dalej nie moge przestać o nim myśleć zatracam się w tym z mężem dużo się kłoce cały czas myslę o tamtym nie wiem jak się z tego wyleczyć nic nie działa pije wino i rycze przy jego zdjęciach na NK

no wlasnie....jak o nim zapomniec? :/ koooszmar z takimi. Przychodza i odchodza. Pozostawiaja po sobie dziwne slady....

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
ale ja już nie daje rade żeby choć powiedział dlaczego nic więcej nie chce

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
nie ale to nie może mi przejść

masochistką? to powiedzcie,jak zapomniec o kims takim? przeciez sie nie da!! ja np probowalam w rozny sposob. Wierze,ze i autorka probowala,...

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
wyjechalam z mężem na wakacje nie spotykam go mam mnustwo zajęć tylko pracy nie moge zmienić bo jest bardzo dobra i nic

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
już nic nie działa kocham go i nie wiem czemu to mnie spotkało i dlaczego skoro był taki zainteresowany wycofał się

wiesz,to moze nawet nie byc milosc. Nie wiem,jak to nazwac. mam podobnie. Szaleje czasem przez to. Przez niego nie potrafie sie zwiazac z nikim... macie jakis pomysl na takie chore tęsknoty??

Gość tez bym chciala wiedziec
:(:(

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
to jest bardzo chore ile ju ż tak masz ja ponad rok i wcale nie słabnie

Gość Energiczna 30 latka
Może on chciał tylko poflirtować, wybrał tego "kogoś", którego miał i wcale Ciebie nie chce...? Może spróbuj sobie przypomnieć, jak to jest być szczęśliwą mężatką zamiast idealizować nieobecnych...?

Gość Energiczna 30 latka
Na chore tęsknoty dobre jest dużo pracy i działalność charytatywna. Przetestowane osobiscie :P

ja tez chyba musze sie czyms zająć...Chociaz kazde wyjscie gdzies z kims znajomym oznacza myslenie o nim. Siedzenie w pokoju - tez. jedynie w pracy jest inaczej. przewaznie, ja mam tak ponad 2 lata,bo wczesniej krecilismy ze soba...a teraz widac,ze juz mnie nie chce.Kumplujemy sie. A nowe milosci nie pomoga, Chyba ze ktos naprawde potrafi sie zakochac w kims innym na szybko

Gość francoise
skoro wiedzial ze masz meza zrezygnowal, i dobrze, madry facet, nie chce rozbijac zycia innym!

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
nie wiedział myślal że jestem po rozwodzie najbardziej bol mnie to że tak mocno się zakochałam nie potrzebnie byłam pewna że on też próbowałam juz wszystkiego ale wyjście gdzieś wyjazd zaraz mi go przypomina wystarczy jakiś tekst piosenka gest imie i już nie moge nawet udawać szczęsliwej chce mi się wyć z rozpaczy

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
iska_bj a ile masz lat ja ja 25 on był dużoooooooooooooo starszy

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
namieszał bardziej niż by miał ze mną romans flirt był mocny

normalnie mam to samo. Ale wolałabym sie pozbyć tego uczucia. To chore trochę przeciez...ja mysle o terapii u psychologa. no to my jestesmy bardziej dziecinni,. Ja 22 a on 23...

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
wiesz ja myślałam że jestem poważniejsza a tu taki szok czemu mnie to spodkało

Gość francoise
a on widzial cie na naszej klasie?jak tak to juz teraz wie ze jestes zajeta. nie rozumiem cie zapomnij o nim, kochaj meza

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
nie wie bo mam dwa nazwiska a zdjęcia mam tylko kilka i jestem na nich sama

Gość francoise
czemu chcesz go zapomniec??wspominaj cieplo piekne chwile

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
bo ja nie moge przestać o nim mysleć chce być z nim kocham go a wiem że to nie możliwe i to mnie boli ta bezsilność

Gość bez jaj ale z majonezem
nakrecasz sie sama, chcesz i juz, a moze tak pomysl o innych :p

Gość francoise
wyrazy wspolczucia masz 25 lat meza kochasz innego, dziewczyno!!zycie to nie zabawa!

Gość marudaaaaaaaaaaaaaa
nie ja bardzo chce żeby mi to uczucie przeszło ale nie potrafie

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
tak Ci sie tylko wydaje, ze nie potrafisz. Pewnie zawsze bedziesz czula jakies ukucie w sercu na jego mysl, ale nie mozesz poswiecic calego swojego zycia na pogon za niedosciglym marzeniem. Musisz sobie wbic do glowy, ze NIE MA I NIE BEDZIE TAMTEGO FACETA PRZY TOBIE. Przemebluj swoje życie - musisz sie zajac czyms sensownym, a poza tym musisz znalezc w swoim zyciu jakies punkty zaczepienia, jakies najbardziej wartosciowe jego elementy i uswiadomic sobie ile Twoje zycie jest warte i ze nie warto go niszczyc. Docen to co masz. Jak to zniszczysz to nic Ci nie zostanie. Nie bedzie ani tamtego faceta, ani tego :) I NIE PRZEGLADAJ ZDJEC TAMTEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZADNYCH ZDJEC, ZADNYCH SMSKÓW, JAK NAJMNIEJ WSPOMNIEŃ. Ucinaj myśli ;)