Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-ladybird-

Z łóżeczka do ŁÓŻKA - co polecacie

Polecane posty

Drogie Mamy! Chcę przenieść synka z łóżeczka do łóżka - zaczyna już wyratać, a w nocy jak się dużo rusza uderza o szczebelki. W zwi ązku z tym mam pytanie - na jakich łóżkach, tapczanach śpią Wasze dzieciaki? Ja myślałam o łóżku z Ikea - są trzy modele łóżek rosnących z dzieckiem. Może któraś z Was używa takiego? Jak wrażenia? Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam! Kamila

Witam ja kupiłam mojemu dwulatkowi podobne do tego trofast. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, bo wreszcie przestał do nas przychodzić w nocy:) Nie spadł z niego ani razu i jest zachwycony. Oczywiście musieliśmy kupić jeszcze fajną pościel (z Bobem budowniczym).

Kasia u mnie też \"na tapecie\" Bob i Thomas :) A to Wasze łóżko z Ikea czy z jakiegoś innego sklepu?

Gość jfdghkshj
ten drugi link jest bardzo dziewczecy

Mój mały sam zadeydował o przeniesieniu - miał niecały rok i nie chciał juz spać w łóżeczku tulko w łóżku. Polecam coś szerszego, bo wcześniej chroniły dziecko szczebelki, albo polecam taki jakby rozkładany fotel czy cóś, żeby miało barierki po bokach aby mały nie spadł

A dlaczego jak nie będzie siusiał?? Zawsze jest coś takiego jak ceratka. Albo inny sposób- nie wyjmować materaca z folii.

Gość jfdghkshj
moja znajoma obciela szczebelki i łozeczko niemowlece słuzylo jeszcze ok 2 lat-czyli do 4tego roku zycia

Gość jfdghkshj
ceratka/folia lubia odparzac na upalach i dziecko sie poci nawet by mi na mysl nie przyszło oblec przescieradło na zafoliowany materac :O wole poczekac pol roku-rok a poscielic dziecku normalnie

Mój na szczęście nie obsikiwał nigdy łóżka, ale moja siostra kładła na cerate koc a na to prześcieradło.I nic sie nie odparzało. Pozatym jak 4 letnie dziecko może jeszcze spać w łóżeczku??

A jeszce mam pytanie jak szkoda ci zasikać łóżka. To jak z łóżeczkiem?? Będzie sikał do łóżeczka i spał później na zasikanym?? Bo jak masz zamiar przecież nauczyć go spać bez pieluchy??

Gość jfdghkshj
hehe-tez mnie to smieszylo-ale zauwaz ze z obcietymi szczebelkami nie wygladało jak łozeczko tylko łózko

Gość jfdghkshj
materacyka z lozeczka mi nie szkoda bo co mialo byc przesikane juz bylo-ale jak kupie nowe lozko i nowy materac to juz chcialabym zeby nie bylo sikane

julli i twoj maluch nie spadal z takiego lozka? moja mala się strasznie rzuca po lóżeczku. Boje się ze by spadla gdybym ją przeniosla do doroslego lozka i zadne barierki by nie pomogly.

jfdghkshj a po co niszczyć łożeczko? nie lepiej sprzedac za pare groszy, dolozyc i kupic prawdziwe lózko?

Gość jfdghkshj
nie nie bedzie spał na zasikanym-ale co ma zasikac niech zasika w łozeczku a łozko niech ma juz nieposiusiane w ogole

Noi wiesz to lepsza cerata niz zasikany materac. Mamani-mój nie spadał, ale zawsze budził sie śpiąc w poprzeg łożka. Ja na podłodze na początku kładłam sterte poduszek, ale sie nie przydały..i zaczął wtedy w końcu przesypiać nocki. Widocznie w łóżeczku czuł sie jak w więzieniu

Gość jfdghkshj
ja tam nie wiem :D ja nie niszczylam -kumpela tak-włąsnie dlatego zeby doniszczyl do konca a pozniej mial nowiusienkie-tym bardziej ze odlamalo sie jej tam gdzie sa 2 wyciagane szczebelki wiec i tak by nie sprzedała

Gość jfdghkshj
ja mam sciagany pokrowiec w lozeczku niemowlecym wiec jak zachodzi potrzeba to piore-zreszta przemaka troche z pewnoscia do kokosu i gryki

Boże ja mam teraz dylemat bo okazalo sie ze nie mozna wyniesc kanapy od nas z pokoju bo malpa jest za wielka i sie nie zmiesci zeby ja na struych dac :(:( i mi nie wejda dwa lozeczka do sypialni... i musze malą do jej pokoju przenieść... mozecie się smiac ale mi się chce ryczeć jak sobie o tym pomyśle :(:(:(:(:( Chyba sobie wezme lozko polowe i pojde z nia spać do jej pokoju a mąż tu zostanie a poźniej on pojdzie do malej a ja bede z Kornelem tutaj :(:(:(:(:(:(

Gość jfdghkshj
Mamani-moze inne miejsce niz strych sie znajdzie na kanape?

Gość jfdghkshj
moze ktos odkupi?

wlasnie nie ma innego bo do piwnicy tez nie wejdzie... wszedzie gdzie sa normalne drzwi to ona nie wlezie.... jak ja wstawie do pokoju malej to nie bedzie sie gdzie tam ruszyc i mala nie bedzie sie miala gdzie bawic... :(:(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
moze na balkon?