Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-ladybird-

Z łóżeczka do ŁÓŻKA - co polecacie

Polecane posty

No i jeszcze jedna ważna rzecz - rzecz gustu, bo mi seria mammut średnio się podoba, chyba, że dziecko miałoby cały pokój w tych mebelkach :) A u nas niestety sytuacja taka, że mieszkamy w kawalerce, w której mamy na podłodze wykładzinę dywanową w kolorze ciemny brąz, kanapę i fotele w odcieniach brązu, a meble - fronty jasne, boki ciemne i regał na książki ciemny. Więc też w tej całej gamie brązów nie mogliśmy Małemu wstawić czerwonego lub niebieskiego łóżka, choć to, które mamy strasznie podobało mi się niebieskie :) Ale musiało być w miarę neutralne :) PS do tego kanapa i wykładzina mają paskudny wzór, więc wszedzie musi być wszystko gładkie :( narzuty, zasłony itp.

Gość allegromania
ladybird doczytalam ze przez kuriera mozna wiec jesli juz to ta opcja u nas tez dziecko nie ma swojego pokoju a dominuja brazy i beze ja skłanialabym sie ku temu czerwonemu-biały raczej odpada a ta typowa sosna mi sie nie podoba mysle ze na mikołaja dokonamy zakupu (hehe 2 w 1 kupno nowego łozeczka wtedy kiedy jest czs prezentow) wiec mam troszke czasu kurde ciekawe jak to czerwone wyglada na zywo :O

Czerwone i niebieskie są śliczne :) A ja jak oglądałam w internecie to wyobraź sobie, że pomyślałam, że jeśli ma być sosnowe, to nie chcę wcale, tak brzydko na tym zdjęciu wygląda. A na miejscu okazało się, że na żywo, przy czerwonym wygląda dużo ładniej :) I wydaje się zgrabniejsze - co w naszym domu jest bez wątpienia zaletą :)

dzięki za rady :) my mamy spory dom, mała ma zwój pokój, kolejne dziecko też będzie miało swój pokoik więc mogę pozwolić sobie na szaleństwo :) mnie bardzo przypadł mamut do gustu więc pewnie się zdecyduje na takie:) może na to, do którego podałam link :) pozdrawiam serdecznie :)

Gość mi sie ikea nie podoba
a co oprocz ikea?

Gość ja napisze ze nie ma nic lepsz
ego niz ikea kritter

Szczerze mówiąc trudno było mi znaleźc cos innego niż ikea, niestety. Abra meble w konfrontacji z ikea jak dla mnie przegrywają w przedbiegach, jeśli chodzi o estetyke i wykonanie. Poza tym cenowo nie wychodzą taniej, wręcz przeciwnie. Uważam, że ikea proponuje łóżka w przystępnych cenach jednocześnie dbając o wysoki poziom estetyki i wykonania :) Tyle na temat :) Można znaleźc fajne łóżka na allegro, ale w większości wypadków sama rama kosztowała 400 - 500 zł :( i nie było możliwości obejrzenia na żywo, a wiadomo jak zdjęcia...

Gość Gośśśśś
Swojemu synkowi kupiłam materac Victoria w sklepie http://www.jmbnet.pl . Korzysta z niego od kilku miesięcy. Wkład kokosowy jest naprawdę super! :-)