Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie a wy prosze pomocy

Potrzebuje rady,PROSZE wejdzcie

Polecane posty

Jakies poł roku temu zafarbowalam wlosy na czary kolor,[Naturale sa brazowe]Obecnie mam wlosy ciemno brazowe z przelyskami czerni,nie da sie okreslic tego koloru ;) Poporstu czary sie wymyl ale dalej troche jest i mam tez odrosty dosc spore[nie widac ich bo kolor sie zmieszal z reszta]Ale do rzeczy chce miec wlosy koloru blond,bo takie zawsze nosilam.Ale taki odcienn http://www.zeberka.pl/art.php?id=1452 Wiem ze nie tak latwo to zrobic i licze sie z tym ze moze to potrwac rok lub wieej.Che to robic metoda pasemkowa,ale nie wiem jaki odcien pasemek wyrac,o lod na czarych edzie sztuczy.jak to mam zrobic zeby dojs do takiego koloru?

jeśli masz jeszcze gdzieniegdzie czarną farbę to nie wyjdzie. albo wyjdziesz w ciapki :o ja próbowałam daaaaaaawno temu na resztki granatowej czerni.... ratowałam się potem jeszcze raz granatową czernią

Czyli lepiej poczekac do konca roku i w styczniu isc do fryzjera na jakies pasemka?A jaki kolor pasemke?Bo ja mam brazowe wlosy i jak odrazu zroi mi platynowe to bd wygladac nieciekawie.