Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sesi

Studia, od razu drugi rok ?!

Polecane posty

Hmm... Moja kuzynka twierdzi ,że można iść na studia ( zaoczne) od razu na drugi rok i zaliczyć pierwszy w ciągu tego drugiego... Wydaje mi się to dosyć dziwne , ponieważ wydaje mi się,że wiedza z pierwszego roku jest potrzebna na 2 . Wiecie coś o tym ?

Gość wareczka jasna
niieee komus sie chyba cos pochrzanilo... mozna isc na 1 rok zaocznych, a po zaliczeniu pierwszego semestru (albo calego pierwszego roku, niejestem pewna) przeniesc sie od razu na 2 rok, ale dziennych...

Bo moja kuzynka chce iść od razu na 2 rok bo niby nie ma w jakiejś szkole gdzie ona chce iść naboru na 1 rok, a tam jej chłopak chodzi i się upiera ;/

Gość wareczka jasna
amaleta, widocznie masz jakies braki, albo nie jestes na biezaco ;) spoko po nadrobieniu roznic programowych mozna przeniesc sie z zaocznych na dzienne, oczywiscie o ile dziekan wyrazi zgode i posiada sie odpowiednio wysoka srednia..wtedy to ma rece i nogi, ale zeby od razu po maturze isc na 2 rok...niee, nie sadze... ktos tu sciemnia

Ona nie chce się przenosić na dzienne, ani nic. Ona od razu po maturze chce iść na 2 rok...