Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samozwańcza Królowa Szyderców

Takie skromne pytanie do was...

Polecane posty

Jak bardzo przejmujecie się krytyką ludzi, których kompletnie nie znacie? Jak traktujecie to forum/ten dział? Czy bardzo emocjonuje was każda sprzeczka z \"pomarańczami\" czy też wymiana zdań w jakiejś ambitniejszej dyskusji? :) bo mam wrażenie, że niektóre z was nie powinny przebywać w społecznościach internetowych (to tak z obawy o wasz stan psychiczny)... ;)

Gość raz dwa trzy baba jaka patrzy
tak niesamowicie się przejmuję :)

Gość he he he
co IKE Ci dogadała i teraz chcesz komuś innemu tylek uprac :P

myślałaś kiedyś o tym by napisać jakiś laboranc k pod tytułem \"kafeteria - źródło moich inspiracji\" ??? polecam :) to będzie bestseler :D

a nie łatwiej było napisać "ike wejdź" :D juz o coś mnie błagałaś i o coś prosiłaś:) mogłaś i teraz :)

Obydwie jesteście żałosne. I powiem ci autorko topiku że ci bardziej sie udziela nerw. Stąd rzucanie sie innym do gardła. Cały dzień tu siedzicie...nie szkoda wam czasu?? Czy już tyłki przywarły do siedzenia?? I autorko nie zakładaj więcej topików durnawych bo każdy z nich jest żałosny i chcesz zostać intrygaNKĄ NA KAFE- A TO ŻAŁOSNE

Gość trzy grosze ode mnie
ja się nie przejmuje :D z tej prostej przyczyny że w necie nie jestem sobą-nie mówię nic o prawdziwej pracy,rodzinie,znajomych,nie wymieniam poglądów na ważne tematy. Zazwyczaj pieprze bez sensu,ubarwiam,koloryzuję,zmyślam :D bo tak jest zabawniej-a to rozrywka ma byc przecież;) jeśli ktoś zatem uważa mnie za idiotkę -to ma racje:D bo tu zachowuję się jak idiotka:P:D

widzisz - zaspokajam twoje potrzeby pamiętaj od życia trzeba chciec jak najwięcej po co masz chcieć by pisały w miare ambine osoby jak wystarczy zaprosić tą bardzo ambitną ?? pozdrawiam :)

myśl kochana, analizuj:) to ci dobrze zrobi ćwiczenia mózgu nigdy za wiele;) a ty masz jeszcze sporo do zrobienia w tym kierunku teraz juz serio spadam miłego popołudnia:)

Gość trzy grosze ode mnie
prawdziwa:D nie rozmawiam tu na poważne tematy-bo nie interesuje mnie zdanie obcych ludzi-którzy w dodatku czują chyba jakąś misję bo każdy poważny temat kończy sie zbiorowym kopaniem autora bo bezczelnie śmie nie zastosować się w przeciągu minuty do wszystkich rad oświeconych kafeteriuszy:D ale nawet zabawne to jest;)

Gość Binas
A ja Cię lubię Królowo :-) A kafe to namiastka prawdziwego życia, z którego w mniejszym czy większym stopniu się wypada, rodząc/mając małe dzieci A już dla takich przemądrzałych jak ja to wprost wymarzone miejsce - można się uzewnętrznić :-)