Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19nastkaaaa

JAK TO JEST NA STUDIACH?

Polecane posty

Gość 19nastkaaaa
Mav2007 zalamales mnie z tymi laborkami ale ja raczej a napewno nie ide na polibude (cale szczescie) z tego co piszesz to masakra.mowie to oczywiscie ja ktora nie widzi w takich rzeczach pasji a fizyke i matematyke omija szerokim lukiem ;) dziekuje za wasze doswiadczenia i opinie i prosze o wiecej

nie przesadzajmy z tymi laborkami-wole sie uczyc na lborki niz na cwiczenia i choc jest ciagle stres (no bo laborek kilka i prawie zawsze wejsciowka) to materilau na raz jest mniej :) a studia? studia to luzik, nawet na polibudzie :P

Gość rehgwh
a jak ciebie wywolali w liceum do odpowiedzi to mowilas ze nie chcesz??!! :o

to zalezy od uczelnii. ja akurat jestem na politechnice. na wyklady nie wszyscy chodza.czasami trzeba chodzic bo jest puszczana lista obecnosci. oprocz wykladow sa cwiczenia, projekty i laboratoria i na te zajecia trzeba chodzic.jesli nie bedzie Cie na ktoryms laboratorium to musisz z inna gr je odrobic. na cwiczeniach mozna 2 razy nie byc (wiecej tez pod warunkiem ze masz zwolnienie lekarskie) to samo dotyczy projektow. na wykladach nigdy nie pytaja. facet wyklada a studenci notuje. sprawdzianow nie robi tylko pod koniec semestru jedno kolokwium.a pozniej egzamin.na cwiczeniach bywa roznie albo biora nas do tablicy i cos liczymy (bez oceniania) albo prowadzacy cwiczenia sam liczy a my przepisujemy. czasami robi kartkowki i kolokwia (ok 2 w semestrze) .projekty robi sie na bierzaco.i roznie bywa po kazdych projektach konsultujesz czy dobrze zrobilas a pod koniec semestru oddajesz projekt i dostajesz ocene ktora ma wplyw na koncowa ocene z tego przedmiotu.po kazdym laboratorium trzeba napisac sprawozdanie,ale przewaznie sekcje sa 2-3 osobowe i wtedy 1 sprawozdanie jest na 1 sekcje .

Gość 19nastkaaa
Ona_82 bardzo dobrze mi to napisalas mam teraz jakies pojecie co i jak. a do osoby pytajacej wyzej o liceum to moja odp Tak jak chcieli mnie zapytac mowilam ze nie chce zawsze mialam 1 z odp.