Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mon.t.

co byście zrobiły ?

Polecane posty

Gość Mon.t.

jakby wasz facet nie chcial do was przyjechac i isc z wami na wesele kuzyna,mieszka 350km od was,i wykręca sie tym,ze musi byc w domu bo jego rodzice wyjechali więc pmusi karmic kot/psy? ma 23 lata,jestescie rok razem, 1.obraziły się 2.poszły same i nie poruszały tematu 3.nie poszły 4.poszły a jemu powiedziały ze jest wam przykro 5.zerwały

Gość poszly z innym

Gość Mon.t.
nie wiem jak spłycam? jestesmy razem rok jeszcze nigdy nie byliśmy na takiej imprezie razem,on był sam na weselu kuzynki bo zaprosiła tylko jego i jego brata z rodzicami przez telefon:o poza tym wakacje spędzamy razem,pierwszy współny wyjazd

no ale Żono, na tym topiku "kiedy się kochać" też jakoś pojawiasz się koło mnie ;) poza tym, co do tego, że napisałam po Tobie, to róznie to może być, bo siedzę jeszcze w pracy i często od napisania do wysłania postu mija jakis czas, a często w pisaniu mam przerwy bo mi tu ludzie łażą za plecami, więc NA PEWNO ;) pisałyśmy w tym samym czasie i NA PEWNO ;) Ty mnie śledzisz :):D:D

Gość Mon.t.
mamy po 23

Gość Mon.t.
dzieciarnia ja czy on?

Gość Mon.t.
nie wiem ale zależy mi na nim a wy sobie plotkujecie ,nie macie swoich gg? ehh zalezy mi na nim ale nie chce z niczym naciskać

ja zaraz zmykam do domu, bo za kilka dni idę na urlop, i tylko dlatego o tej porze jeszcze w pracy jestem - żeby podgonic sprawy :0 Wkurzona - Ty masz pacjentów? Jesteś lekarzem może? :) Autorko - oboje jesteście dzieciarnią. :) W tym wieku nie ma zbyt poważnych związków, chociaż ja w Twoim wieku byłam męzatką i urodziłam dziecko (nie byłam w ciąży w momencie ślubu - to tak dla wyjaśnienia) ;) I po raz kolejny - ja radzę Ci: pójdz sama. Ale to MOJA rada. Zrobisz, jak uważasz. Wydaje mi się, że gdyby facetowi na Tobie zależało, to pojechałby z Tobą. W końcu to nie jest wyjazd na 3 tygodnire, tylko na WESELE. Tak myślę JA. :)