Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ice_tea_brzoskwiniowa...

Nie mam przyjaciół ,Kafateria moje wirtualne życie

Polecane posty

nie wiem cczy to sie robi juz chore czy jest wiecej takich ludzi jak ja? nie mam przyjaciol staram sie ich miec virtualnie, rozmawiac radzic sie itd... czy sa tu ludzie podobni do mnie

Gość oppppppppadijaidkad
ja mam swoja paczke od niedawna ktora poznalam przez mojego faceta :D i juz nie jestem samotna :)

to zazdroszcze Ci, ja tez mam faceta ale obydwoje nie mamy jakis normalnych przyjaciol;/

Gość ...wyjątki ze wściekłości...
są tacy ludzie...może nie za wiele...ale są ale ja się nawet nie staram mieć wirtualnych...jestem na to za zimny za nudny za nerwowy

Gość ...wyjątki ze wściekłości...
kurwa za wcześnie się wpisałem jakbym zobaczył ten wpis z 19:19...to bym sobie darował

kiedys krecily mnie to zeby miec wokol siebie mnostwo znajomych chodzic na imprezy pic palic itd.... ale znalazlam duzo starszego chlopaka i inne wartosci zaczely sie dla mnie liczyc... nie kreca mnie takie rzeczy.... chcialabym miec znajomych z ktorymmi pojade na waacje pojde na piwo itd....czy zaprosze do siebie.. abrakuje mi czegos takiefo

a czym ten wpis z 19.19 niby cie odstraszyl? bo ja nie widze w nim nic dziwnego..;/