Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliis

jak przerwać błonę dziewiczą

Polecane posty

Gość liliis

nie chcę się kompromitować przed chłopakiem, bardzo boję się pierwszego razu więc wolałabym przerwać błonę dziewiczą przed samym seksem bo inaczej na pewno nigdy tego nie zrobię...nie mam zamiaru iść do ginekologa na zabieg, wolałabym zrobić to sama niestety przeczytałam że u niektórych osób u których trudno tą błonę zerwać może nastąpić krwotok...: /// ja mam tą błonę jakoś tak dziwnie poszarpaną , nie wiem jakiej siły potrzeba żeby ją zerwać po prostu nie umiem tego zrobić... : // pomocy...jak wy dziewczyny to robicie że to przychodzi tak naturalnie ?? ja chyba umrę

Gość liliis
prawie 18

Gość to proste..
Kup sobie jakis lubrykat znieczulajacy i sztucznego penisa, albo.. marchewke jak jest za mocno zrosnieta to po prostu nie dasz rady bolu wytrzymac i nie zrobic nie zapomnij o znieczuleniu, dasz rade ja tez tak zrobilam bo nie chcialam zeby wiedzial, ze jestem jego pierwsza

Gość najlepiej będzie
jak wyskoczysz z balkonu, w powietrzu zrobisz szpagat i lotem koszącym wyladujesz na najbliższym płocie. Czemu jesteś taka głupia, że chcesz się sama pozbawiac tego co masz najpiekniejsze dla chłopca??? Bo Bravo napisało, że byc dziewicą nie jest cool??? Niech któś wytruje te bezmózgie lale bo nie moge czytac tych bzdur

Gość ale masz dylemat
co za kretynka

Gość Nie rób tego marchewką
jak ktoś radzil ani innym warzywem bo zrobisz sobie zakażenie w tym bardoz ważnym narządzie - i z czego będziesz czerpać przyjemność w życiu? ;)

Gość wszystkim podobnym ku przestro
Jak już będziesz starym lachonem, Twoim jedynym wspomnieniem z pozbycia sie wianka, bedzie kij od szczotki, marchewa, albo skalpel ginekologa. Dlatego idiotko zachowaj ten moment dla jakiegoś fajnego, miłego chłopaka, którego potem będziesz przez całe życie z przyjemnoscią wspominać. I przestań czytać kolorową prasę, bo Ci robi kisiel we łbie. Jesli boisz sie że Twój gostek Cie obśmieje, żeś dziewica, to tylko znaczy że to nie ten ma Ci zerwać ten wianek i czym predzej go goń. Nie zasłużył na ten honor i zaszczyt. I TO JEST ODPOWIEDŹ PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY.

Gość to proste..
nie bedzie zadnego zakazenia, dalczego marchewka- oczywiscie umyta, ma byc czystsza od penisa zajszczanego. a dziewczna sie boi, chce zaczac wspolrzycie.. to JEJ decyzja, ja zrobilam jak ona i jestem zadowolona korzystam z zycia, mialam juz wielu chlopakow

Gość hm.....................
to głupota przerywać sobie samej błonę dziewiczą. Po co ci to?! Ja niestety używałam długo tamponów i moja błona się rozciągnęła na tyle, ze pod czas pierwszego razu właściwie nic mnie bolało. W sumie lepsze było to niż gdybym miała wić się z bólu czy krwawić.

Gość ale masz dylemat
no to współczuję i jednocześnie gratuluję pomysłu. Jesli się boisz się seksu i defloracji to znaczy że jeszcze do tego nie dorosłaś

wszystkim podobnym ku przestrodze----> jesteś tak głupi, że but ruskiego sołdata to przy tobie geniusz, albo tak smarkaty, że pipki na oczy nie widziałeś. Zapamiętaj sobie idiot, że pamięta się tylko tego co zrobił pierwszy prawdziwy orgazm, a tego co przerwał błonę, ot miał głupek pecha być pierwszym, ani sobie dobrze nie poruchał, ani nić pożytecznego nie zrobił, no pominąwszy wpadkę i niechcianego bachora.....

Gość liliis
niech się faceci w tym temacie nie wypowiadają bo wy tego nie rozumiecie!!! nie chcę żeby pierwszy raz był koszmarem

Gość liliis
poza tym jakoś nie wiążę się sentymentalnie z tą częścią ciała, to jest tylko fizjiologiczna czynność!! dziewictwo to coś innego niż ta pieprzona błona. przestańcie pisać dyrdymały jak się nie znacie na rzeczy to się nie wypowiadajcie

do "to proste". Poza tym przeczytaj co dziewczyna pisze. 1. Boi sie kompromitacji przed chłopakiem (wstyd przed czym? że jest dziewicą) 2.Boi się (choc tego nie robiła, nie spróbowała stracić cnoty - czemu?wracamy do pkt1) 3.Nie chce iśc do ginekologa (chce to zrobic sama) Konkluzja: Bardziej napędza ją wstyd przed chłopakiem, a przebic ją i tak chce. Czy zrobi to chłopak, czy ona sama jakims przedmiotem, krwotok mniejszy, bądź wiekszy i tak będzie, czy to pytka czy marchewka. Co wolisz? Pytke czy marchewkę? :)

bardzo miły blondyn --> Zapamiętam sobie, że pamietasz tylko tego który zrobił CI pierwszy prawdziwy orgazm

Gość liliis
^ wyobraź sobie że to dzisiaj wstyd być dziewicą poza tym co ja zrobię jak mu się np nie uda przerwac tej błony ?? a to będzie doświadczony chłopak ?no wyśmieje mnie po prostu to będzie i dla niego i dla mnie przykre doświadczenie

Gość liliis
to prawda pierwszy raz jest w ogóle owiany jakąś dziwną głupią aurą a to tylko fizjologiczna czynność bo ani nie ma przyjemności tylko strach i stres

jeśli bedzie to DOŚWIADCZONY chłopak to nigdy nie pozwoli Ci na jakikolwiek duskomfort w łóżku. Nigdy Cie nie wysmieje i nie zrobi Ci jakiejkolwiek sugestii że jakakolwiek wina leży po Twiojej stronie

Gość Leśny
Sama napisałaś że boisz się kompromitacji..... A to dobitnie świadczy o twoim podejściu. Myślisz że bez błony będzie lepiej? to jazda, ogórek, prezerwatywa i już.... Może się nie ,,znamy" ale tak jak pisali poprzednicy, jak się boisz kompromitacji to znaczy że to nie ten.... Ale co głupi facet może wiedzieć o rozterkach nastolatki..... Jak se pościelisz......

skoro tak sądzisz, to po co zadajesz to pytanie. Masz cokolwiek obłegow domu to wepchnij sobie w cipe i już. Po kłopocie.

Gość taka jedna z takim problemem
Głupi jestescie!!! Mam ten sam problem co autorka. Chciałam już zrobić to z chłopakiem, ale strasznie boję się BÓLU. Myśl ze to bedzie BOLAŁO zawsze sprawia ze napinam sie tak bardzo ze nici z seksu :(

Gość pokolenie mtv i internetu
i bravo.. to wstyd byc dziewica :D chlopak ją wysmieje bo nie bedzie dał rady przebic jej błoiny :D ludzie wyslijcie ten watek na inne fora!! to bedzie BOMBA :D

Gość oj biedna dziewcynko
wez ogorka albo banana naloz prezerwatywe i dzialaj :D a skoro myslisz ze bedzie mniej bolala to zycze powodzenia ;) a mozna widziec ile ty masz lat?

Gość OlaOla21
tylko nie banana - w bananie sa lamblie, a ogorki maja zbyt nieprzyjemna skórę, marchewka to juz zupelnie tragedia. Czy nie najprościej to zrobić z chłopakiem?

Gość takie pytanko
a czy te lambie przez gumke przejda ;>

Gość Ujadający Piesek Leszek
No i wiemy tez dlaczego laski na kafe laski podaja rozmiary przyrodzenia swoich kochankow po 25cm - to po prostu długość ogórka :P

jak przerwać błonę dziewiczą włóż sobie miotłę i spróbuj zamiatać :D

Trudno powiedzieć - żaden producent prezerwatyw nie testował ich raczej pod tym kątem :P

zresztą banany sa miękkie jak u 60-latka :)