Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabasci123ona

od jutra zmieniam swoje zycie...

Polecane posty

Gość Tabasci123ona

od jutra zmieniam swoje zycie... -dyscyplina!!!:-lista czynnosci, ktore musze zrobic...poczawszy od wypicia 3 l H20 na dzien...skonczywszy na 90brzuszkach na dzien...z rozpiska na caly dzien...jech-lista z ptaszkami do odchaczania-zawosnie na scianie w sypialni mej...a na wszelki wypadek w kuchni i salonie tez..i lazience -zaczynam pracowac nad swoim jezykiem -system kar i nagrod dla doroslej dziewczynki -powrot do pasjiii-czytania i pisania -dbanie dbanie i jeszcze raz dbanie o swoje cialo i umysl...umysl i cialo. rozpoczecie noewj szkoly -znalezienie dodatkowej pracy -pozbycie sie toksycznych znajomych-won -przejscie z systemu rozpierdalania do systemu oszczedzania pieniedzy -albo slonko albo solarium....corce mlynarz mowimy nieeeeeeeeeeeeeee -zmienic kolor wlosow-czarnym mowimy nie -ech...zycze sobie powodzenia a jest mi potrzebne-26l i kryzys wieku sredniego mam:(

Gość kziezniczka ozi
to jest kryzys wieku średniego???? gratuluje,bo wydawało mi się że to jest koło 40-tki idź się leczyć:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość Tabasci123ona
to taka przenosnia bylo...najwidoczniej...a szkoda slow

Gość a ja takkkk
-zaczynam pracowac nad swoim jezykiem a co z nim nie tak? -system kar i nagrod dla doroslej dziewczynki ?? :p -powrot do pasjiii-czytania i pisania super -pozbycie sie toksycznych znajomych-won :) -albo slonko albo solarium....corce mlynarz mowimy nieeeeeeeeeeeeeee tu akurat bym sie nie zgodzila. opalona skora szybciej sie starzeje ;) a jest mi potrzebne-26l i kryzys wieku sredniego mam - i jeszcze pewnie jestes samotna?

Gość dwreeqwv
a czemu nie od dzisiaj??

Gość Tabasci123ona
w szczesliwym zwiazku od 2 lat,bez nadwagi, z niezlymi dochodami...ciagle szukajaca i czasem znajdujaca...od jutra...bo od jutra...silna i slaba, z planami na przyszlosc...chcaca zyc lepiej i godniej...wiec darujcie sobie glupie komentarza... a pani marcie dziekuje:)