Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łojejej

Byłam na urlopie nad morzem i wiecie co zauważylam?

Polecane posty

Gość łojejej

Że na palcach u jednej ręki można policzyc dziewczyny, które nie miały cellulitu. 99% miało cellulit. Powiem wam, że z ulgą na nie patrzyłam aczkolwiek i tak się wstydzę mojego i staralam się ukrywać.

Gość chamomilla
a ja nie mam cellulitu :) mieszczę się w granicach odchylenia standardowego :P

Cieszę się,że kobiety będące na zasłużonym wypoczynku są gotowe się wyluzować i wypocząć zasłużenie po całorocznej pracy,a nie skrywać swoje niedoskonałości .......nie po to są wakacje,aby dalej się stresować !!!!!!!!!!!

Cieszę się,że kobiety będące na zasłużonym wypoczynku są gotowe się wyluzować i wypocząć zasłużenie po całorocznej pracy,a nie skrywać swoje niedoskonałości .......nie po to są wakacje,aby dalej się stresować !!!!!!!!!!!

Gość Zołzik
Jak mi się coś rzuca w oczy, to przeważnie topless, bo bije po oczach ;) O cellulicie nie myślę, ani własnym, ani cudzym :-) Zresztą mojego i tak wtedy nie widać, bo d*pa cały czas w morzu zanurzona :D

a ja jak bylam nad morzem to chodzilo miliony z celulitem rozstepami i w ogole takie ze ja przy nich to miss jestem .. wreszcie se uswiadomilam zeludzie maja w dupie jak wygladaja .. przyszli odpaczac jak ja :D