Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa177

nie mam chłopaka

Polecane posty

Gość onaa17
moje akurat nie, ale jedna z koleżanek jest strasznie gruba brzydka no i nie wiem czy taka fajna, ale zawsze zakochana: [[ a ja nie i kurde zazdroszczę jej bo co ...

Gość KASSIA 18
onaa17 probowalam ale to nie takie proste po 2 latach chyba bylam za slaba zeby go zucic a teraz to bedzie nie mozliwe bo chyba jestem z nim w ciazy :( wiec ciez sie samotnoscia puki czas nim wpakujesz sie w takie bagno z ktorego nie ma ucieczki jak ja

Gość tak samo jak ja
to mozna powiedzieć że ja niedaleko ,bo dolnośląskie:P

Gość xemi19
na tym forum, wbrew pozorom, jest kilku normalnych fajnych chlopakow, a jak wiemy ( no moze Wy nie wiecie ) juz kilka przyjazni i zwiazkow tu powstalo :)

Gość tak samo jak ja
kasia18 jesli nie jestes w ciąży to lepiej zakoncz ten zwiazek, bo opcja spedzenia z kims zycia powinna byc raczej przyjemnym odczuciem...

Gość KASSIA 18
tak samo jak ja- musze to zrobic kurcze mam nadzieje ze nie jestem ale juz tydzien mi sie okres spuzniaa to tego mam nudnosci kurde jaka ja bylam glupia zmarnowalam sobie zycie i dzidzi tez :(((

Gość onaa17
nawet jak jesteś to zakoncz tak strasznie być samotną matką? ja jestem z pomorza ale to nic nie znaczy bo raczej z kimś z netu bym się nie spotkała..

Gość tak samo jak ja
kasia-- zrob test, bo niepotrzebnie sie stresujesz, a jak wyjdzie negatywny to zerwij, bo juz lepiej rozstac sie teraz niz po 10 latach malzenstwa... ona17-- masz jakies nieprzyjemne doswiadczenia ze spotkan z neta?:D

Gość onaa17
nie ale byłoby mi głupio się z kimś nieznajomym spotkać . . a później rozczarowanie

Gość tak samo jak ja
no tak najczesciej konczy sie to rozczarowaniem... ale nie zawsze:D

Gość KASSIA 18
onaa17-hmm no napewno nie jest prosto ...zreszta nie wiem za co bym miala utrzymac to dziecko .. bo rodzice to mnie pewnie wyzuca z domu jak sie dowiedza.. zreszta on nie dal by mi spokoju raz zerwalam z nim na 5 dni to przychodzil do mnie codziennie pod dom i prosil chodzil za mna doslownie wszedzie do sklepu , szkoly asz wkoncu zrobilo mi sie go zal i wrocilam :(