Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek3

ile miały Wasze pociechy, gdy chrzciłyście?

Polecane posty

Gość ojciec chrzestny2
We wspolnocie do której wraz z żoną należymy chrzcimy dzieci w zasadzie tylko raz w roku - w Wielkanoc. Dokładniej w Wigilię Paschalną celebrowaną w nocy. Dlatego moje dzieci były chrzczone - jedno gdy miało 7 m-cy a drugie 3 tygodnie. Wynikało to z daty ich narodzin. :)

My chyba zdecydujemy się na październik i połączymy chrzciny z pierwszymi urodzinami. Do ojca chrzestnego2, z jakiej jesteście wspólnoty, czy z neonów? :)

My chrzciliśmy jak córcia miała 6 miesięcy czekaliśmy aż będzie cieplej i kasa będzie bo zimą nie było lekko.

Gość Zuzzza23
3 miesiące, ale gdybym miała Ci doradzić, to wolałabym 2 miesiące później, chodzi o to, że nie odpoczęłam po porodzie, przygotowania do chrztu trochę mnie wykończyły no i płaczący maluch, więc im później tym lepiej!

Wikusia miała 2 miesiące(koniec wrzesnia) tak jakos nam pasowało przespała caly Chrzest i cała impreze,z drugim dzieckiem chyba jednak sie wstrzymamy i ochrzcimy jak bedzie mialo okolo roczku ;)

Gość moja corcia miala 6 miesiecy
a dlaczego?bo prawie cala rodzina rozjechala sie po swiecie chrzcilam na boze narodzenie a jak wiadomo na swieta wiekszosc zjezdza do domu:)