Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

mam pytanko....

Polecane posty

dlaczego TVP w ramach swej misji publicznej reklamuje lichwe , bo czymze jest oferta na ok. 60% pożyczki angielskiego PROVIDENT zakazana w Wielkiej Brytanii. w wielu krajach Unii Europejskiej , na ktore się tak ochoczo często nasze elyty powoluja takie oprocentowanie jest zakazane prawnie - sa limity oprocentowania pozyczek a u nas \" wolna amerykanka\" oraz te systemy argentynskie.... przeciez to jawne oszustwo.

Gość kredyty to banki
moja kumplela wziela kiedys pozyczke z Providentu :) miala niezla jazde jak kazdego tygodnia przychodzily do niej dwa 'karki' po splate raty ...

splacac trzeba ale warunki tej splaty sa jak mafijne. i te odsetki lichwa w czystej postaci.

ja tez kiedys wzielam, sytuacja mnie zmusila... na szczescie nie mialam tej "przyjemnosci" zeby spotkac sie z tymi providentowymi windyfikatorami czy jak oni to nazywaja, ale sasiadka... rodem jak z filmu o gangsterach D:

Gość vindycator
windykatorami

PRZESTRZEGAM WAS PRZED PROVIDENTEM! czytajcie uwaznie umowy zreszta biorąc wogole pozyczki. ale szczegolnie od PROVIDENTA. bo bedzie jajo z niespodzianka , ktore trzeba bedzie zjesc a niesmaczne i drogie....az ok. 60%odsetek.

Gość Heee
Józio, po co zakładasz tyle topikówi ich nie kontynuujesz??

bo odzew nikly bo mnie nie lubia. ale nie o mnie tu idzie. zalozylem ten temat bo widze , że ktos zalozyl o kredycie na splate dlugów. Ludzie myślcie bo nieszczescia sobie narobicie.

Gość pieniadze sa w Europie
nam pozostaje tylko pylica , glod i nedza!

Gość provident928930
Witam. Byłeś/aś klientem Provident, jak oceniasz pracę pracowników tej firmy. Jesteś lub byłeś/aś przedstawicielem tej firmy co sądzisz o pracy w tej firmie. Zapraszam Fachowo doradzimy jak postąpić by skożystać z oferty firmy. Profesjonalna obsługa klienta to nasz walor. http://provident.frix.pl/ GG: 928930