Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula21_

soczewki

Polecane posty

Gość kasiula21_

witam! Mam takie pytanie bo tak czytam an necie porady o soczewkach od elkarzy i takie tam buszuje po allegro w poszukiwaniu soczewek i zorientowanius ie w cenach, ale chciala bym kogoś zapytac tu, czy ktos sie zna/ ma albo wie jak sie nosi jak wogóle sie zcuje w soczewkach? Bo ja od 4 lat mam okulary. "Mam" , chodze w nich żadko nie pzrepadam za nimi, czasem oglądam tv noi jexdze autem, na jednym oku mam-1,5 a na drugim -1,75 wiec bez okularów tez widze, ale boje sie ze wzrok bedzie mis ei pogarszal jak tak nie bede chodzic w okularach, wiec zaczelam myslec o soczewkach. właściwie to od wczoraj i po prostu chciala bym wiedziec na ile dni one są i wogole bo takie ejdnodniowe to chyba by mnie za duzo wyniosly, jestem studentką nie pracuje a za za tydzien by mi wyszlo 120 zl.Wiec myslalam o jakichś na dluzszy zcas. mial ktoś z was moze takie? czy soczewki nie psują wzroku? jeju tyle mam pytań czekam moze ktoś z was używa i mi pomoże!pozdrawiam, kasiula

Gość adza007
Hej Ja używam optix jedna para jest na miesiąc.Ostatnio przeglądałam oferty soczewek na allegro i 3 pary to koszt ok 65 zl w sklepie wiadomo troche więcej, a jednodniowe może są bardziej praktyczniejsze ale wiadomo droższe