Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

"4live widzisz wiedziałam jaki masz ideał kobiety" to jest blizej nie okreslony ideal bo na wyglad nie patrze szczegolnie :P "na kafe wraz z prawiczkami" a swistak siedzi i zawijaw sreberka :classic_cool:

Ale ja wiem czego szukam ,a Wy nie wiecie czego chcecie. Mój były facet sie żeni,nie chciałam Go kiedyś a teraz mi jakoś tak smutno:O

Gość zmienić stan rzeczy
"Kobiety myślą, że wszyscy mężczyźni są jednakowi i w tym ich siła, mężczyznom się wydaje, że każda kobieta jest inna - i to nas gubi!"

Czy ktoś zna jakąś stronę żeby były rzeczy z ceną i opisem np men's sizes medium/large/extra large $195 jak widać strona po angielsku i żeby produkty było widać A jak nie to może być po polsku ale żeby było widać kilka produktów

cartoon nie kupuj kobiet :P lepiej znalezc ? "Ja mam takie preferencje że dziewczyna nie może być chuda i nie może być gruba oraz musi mieć dobrą cerę" kazda taka jest :P

nom wczoraj miałem prawie 40 st. gorączki ale dzisiaj juz jest lepiej naszczęscie

bez przesady kiedys miałem 41 st gorączki więc nie jest tak zle :) oki ja ide lezec 🖐️

nie miałam takiej gorączki,no chyba ze jako dziecko ale nie zakodowałam tego w pamieci.