Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość oferm ma
a ty zamiast sobie jakiegoś szukać to do prawiczków na forum chcesz dołączać.

nie szukam nikogo bo i tak zamierzam sue zabic lepiej sie 3mac grona frustratow i przegrancow

do prawiczków nie można dołączyć, prawiczkiem trzeba sie urodzić i pracować na to miano przez całe swoje beznadziejne życie:classic_cool:

samo bycie prawiczkiem nie stanowi problemu jak sue wlozy fiuta w cipe to naprawde nic wielkiego sue nie dzieje:-O

Tak sobie myślę czy aby dla treningu nie umawiać się z dziewczynami z portalów randkowych Wiadomo że to nie jest ta moja wymarzona ale randki mogą być Jakaś czarna msza czy coś w tym stylu A miłość przyjdzie kiedy nadejdzie czas

\"prawiczkiem trzeba sie urodzić \" to chyba nie wymaga szczególny ch umiejętności \"przez całe swoje beznadziejne życie\" to też nie ... wystarczy być beznadziejnym i samo idzie \"jak sue wlozy fiuta w cipe to naprawde nic wielkiego sue nie dzieje\" gdyby spojrzeć na to od drugiej strony... tak samo jak na \"mam 38 lat i nigdy nie miałem dziewczyny\" to posiadanie dziewczyny albo to nieszczęsne niebycie prawiczkiem świadczy jednak, w takim wieku, o byciu przynajmniej w damsko-męsko-towarzyskiej normie :classic_cool: \'Jakaś czarna msza czy coś w tym stylu\" połączona z orgią i rytualną konsumpcją kotów?

"prawiczkiem trzeba sie urodzić i pracować na to miano przez całe swoje beznadziejne życie" dopisz do tego jakis regulamin i bedzie superr :classic_cool:

Gość oferm ma
to se chłopa znajdź!!!!!! albo dupę w zimną wodę :D

Gość mała smutku łza
ok. ostatni raz wypowiem sie na temat wygranego, moze to co pisze jest nadinterpretacja ale ty nie prostujesz tego tylko piszesz wciaz to samo. jeden wniosek sie nasuwa-to wszystko wielka sciema i pewnie jest tak jak wczesniej pisala, ze jestes fajnym chlopakiem tylko dla zabawy piszesz takie glupoty. i to ostatnie zdanie moje w tym temacie. 🖐️

co niby udaja? wzielam sobie zimny sok z lodowki ale nie pomaga:-O

nie musicie wszystkiego brać tak dosłownie, chodziło mi o to, że trzeba mieć do tego specjalne predyspozycje (brak kasy, kiepski wygląd, itd.), nie wystarczy tylko chcieć :P

Gość oferm ma
zapewniam cię tomeczku że nie wszyscy tu udają.

znam goscia 168, z ryja taki sobie, w dresach popierniczal a laski wyciagal nowe co chwila i ladne a nie pasztety kobiety lubia pewnosc siebie i dobra gadke, facet moze wygladac brzydko ale ma i tak spore szanse za to lamusy siedzace w domu 24 h na dobe i dziwacy z chorymi pogladami i zachowaniem maja gorzej

"że trzeba mieć do tego specjalne predyspozycje (brak kasy, kiepski wygląd, itd.), " to ja nie przypominam zwyjkego prawiczka :( oferma pomarzyc zawsze mozna :D

Gość oferm ma
"oferma mnie ona nie zachwyca" bo masz inny punkt odniesienia. jakbyś była 34 letnim prawiczkiem to by cię zachwyciła :D "wyslij mi swoja fotke" a po co ci mam wysyłać swoją fotkę. co te kobity takie ciekawe. już od ewy się zaczęło. nie lepiej to żyć w nieświadomości? :D poza tym nie mam fotek. dysk mi się wysypał i mam prawie pusty. nie chce mi się o tej porze nigdzie grzebać i szukać tego bóg wie na czym.

a tak poprostu juz sie nieco znamy:) mam fotki kropki, tmt widzialam to moge i Ciebie

ja wole twoja:-O MOZESZ byc mega brzydki ( a wiem, ze nie jestes) chce zobaczyc ogolnie i tyle

\"ze jestes fajnym chlopakiem tylko dla zabawy piszesz takie glupoty.\" możesz mi wierzyć na słowo... nie jestem fajny :O 🖐️ a jak by mnie nie bawiło to pisanie to bym tego nie robił.. chyba oczywiste? dlaczego? z nudów, żeby sobie ponarzekać i złapać dystans do własnego przegranego życia fajny :O też mi coś

oczywiscie ze nie jetes fajny jesli ktokolwiek tak napisze to ja wyprowadze go z bledu mozesz na mnie liczyc 🖐️