Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ała.............

ZGRUBIENIE W PIERSI

Polecane posty

Gość ała.............

Mam zgrubienie w lewej piersi i bije sie ze to cos powaznego. Bylam u lekarza w tamtym roku w listopadzie to powiedzial ze to nic groznego. Jednak gdy dotykam piersi to mnie boli. Jutro ide do lekarza, z dusza na ramieniu. Czy ktos mal podobne doswiadczenie?

Gość ała.............
up up pomocy

Gość ała.............
:(

Gość ała.............
:( help

Mam pytanie na temat piersi! A konkretnie sutkow. Czy powinny byc takie no, moje wygladaja tak jaky byla ropa! Tzn. sa takie żółte na koncach. Czy to normalne??

Mam pytanie na temat piersi! A konkretnie sutkow. Czy powinny byc takie no, moje wygladaja tak jaky byla ropa! Tzn. sa takie żółte na koncach. Czy to normalne??

Gość nianiaa
Tez mam takie zgrubienie w lewej piersi.Lekarz powiedział mi ,ze juz "mam taka urode" i nic sie z tym nie da zrobic ,a na ból poradził jakies zioła ,ale sorki nie pamietam nazwy ,ale w aptece napewno pomogą wybrac.

Gość a jaki
lekarz tak powiedział? Moja koleżanka tez miała zgrubienie i lekarz ginekolog podawał jej antybiotyki. Wreszccie poszla na onkologię i okazalo się, że to rak. Żyla jeszcze 8 miesięcy. Ale podobno jak guz boli to nic strasznego, bo guz rakowy nie boli. Czy ten guz jest ruchomy czy nie? Ruchomy ponoć tez nic strasznego. Ale ja bym i tak poszła do onkologa.

Gość kie ka
Ja mam to samo ,też sie boje ze to coś poważnego i zamierzam wybrać sie do lekarza.W lewej piersi od strony mostka mam takie zgrubienie ,prędzej byla to taka jakby gulka teraz nie umiem określić kształu.Boli mnie to zawsze przed okresem i tylko od owulacji do okresu to wyczuwam ,zaraz po nim w sumie nic nie czuje.

Gość kie ka
No i w moim przypadku to coś sie jakby przesuneło na środek piersi

Gość sprawdzcie czy te gulki
przesuwaja sie ze skóra, gdy ja przesuwacie( jakby NIE byly wrosniete głebiej) Jesli tak, to nic powaznego

Gość kie ka
Ja nie wiem czy mi sie to przesuwa czy nie:/ raz wydaje mi sie że tak ,innym razem ze nie :( na samym początku to była właśnie taka gulka i sie przesuwała ,teraz jest jakby głębiej i bardziej płaska i "rozlazła" i jest wrażliwa na dotyk

Gość podniosze

Gość upupupupupu

Hey!Ja proponuje jak najszybciej zrobić Usg piersi no i biopsje.Ja juz miałam operacje usuniecia 3 guzów i pojawił mi się ostatnio kolejny w tej samej piersi.Obawiam się,że to coś poważnego:(:(Ponadto mam zanik miesiączki,pojawiły mi się czarne włoski na piersiach i na policzku:(Sama juz nie wiem co mam robić:(Czy iśc do endokrynologa?a może zbadac poziom hormonów??Poradźcie mi coś,pozdrowionka

Gość kkjjdd
po co sie katowac i zamatrwiac, jesli czujesz sie niepewnie to wybierz sie do lekarza, wazna rzecz to nie strsowac sie i nie wbijac w glowe strasznych scenariuszy, problemem moze byc szybka wizyta na kase chorych, warto isc raz prywatnie dla swietego spokoju, wtedy lekarze lubia kierowac na dodatkowe badania za ktore oczywiscie nalezy placic ale te juz sobie zalatwcie na kase chorych pozdrawiam i powodzenai