Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość almost

Tęsknota to takie zło, co atakuje z czterech ścian

Polecane posty

Gość almost

No to uderzyło dzisiaj we mnie wszystko, kurcze tęsknie za NIM, włączyłam przez przypadek piosenkę dedykowaną mi przez Niego, potem zaczełam czytać rozmowy nasze na gg sprzed 10 miesięcy, gdy dużo dla mnie znaczył, gdy przepraszał że mnie zranił... Potem naszą końcową kłótnie - czuję niesmak... Tęsknię za NIM. Chciałabym znów z nim porozmawiać, choć jest to nie możliwe... On ma dziewczyne, ułożone życie, w jego kierunku padły słowa, które nigdy paść nie powinny... Nie umiałabym teraz za nie przeprosić, w końcu minęło już 5 miesięcy od naszej ostatniej rozmowy, a raczej agresywnej kłótni. jedno atakowało drugiego... Patrzę na zdjęcie - nienawidzę GO ! Czytam rozmowy, myślę: wróć, odezwij się do mnie, chcę z tobą porozmawiać jak dawniej :(( Najdziwniejsze jest to, że ja go znałam tylko przez internet... Mimo to, przywiązałam się do niego, za bardzo... Juz długo tak nie miałam, teraz to tak we mnie uderzyło... Brakuje mi przyjaciela, z którym tak mogłabym porozmawiać... :( Zawsze i wszędzie, gdy jest mi źle i gdy jestem szczęśliwa... Moja "prawdziwa" 5-letnia przyjaźń zaczęła szwankować, więc czuję się smutna, odrzucona... Boże tęsknię za tymi rozmowami z NIM, za wspólnie spędzonym czasem... ehh [płacze]

Gość z czterech stron
a nie ścian

Gość almost
ojeju ale to moja wresja :o i mój temat

Gość
almost => najgorsze jeszcze przed tobą - desant z sufitu, i zaskakujący atak spod podłogi :o

Gość almost
apostoł - najgorsze to już mnie spotkało, że pojawiają się tacy ludzie komentujący moje wpisy

Gość na zdrovi
🌼

Gość
To przestań silić się na tanie pozy rodem z harlequina czy przedruku de Stendhala dla proletariatu :o

Gość almost
czyz nie szkoda twojego nędznego wysiłku na komentowanie?

Gość
almost => a resztek twoich wymierających neuronów na myślenie nie szkoda? Per se się rozumie, że nędznego wysiłku nie szkoda lalko z pucu. :o

Gość almost
ciężki dzień w pracy czy nieudany seks?

Gość
almost => już lepiej :d Ani to, ani to :P Po części wrodzona złośliwość, po części efekt tytanicznej walki z pryncypiami :P

Gość almost
tak mi przykro znów pomylono ades url ? wiesz, to nie ten post :] więc życzę powodzenia w podróży do łożka adio!