Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirujące postaci magii

przyjaciele,karza ci wybierac...

Polecane posty

Gość wirujące postaci magii

witam.. czy byliście w takich sytuacjach,że przyjaciele kazali wam wybierac np.. miedzy chlopakiem a przyjaznia..? zdecydowanie uwazam iz nie powinno sie przyjaciol stawiac w takich sytuacjach..oraz nie powinno kazac im wybieerac

Gość ayee
się zgadzam, że nie zasługują

Gość LLLeszczynianka
a u mnie tak sie ulozylo, ze narzeczony wymagal ode mnie zrezygnowania z przyjaciela... wybralam przyjaciela! Nigdy nie zalowalam tej decyzji :-)

Gość ddfddddddddd
jakby mi ktos postawil taki warunek to z przekroy wybralabym 2 opcje

Gość Sarakane
to zalezy...ja postawilam swoja znajoma przed takim wyborem..nie do konca -przyleciala do polski n..utryzmywalam z nia od roku kontakt tel, sms..i tak dalej..przyjaciolki...po powrocie jej na mies...do polszy...wpadla po tyg oznajmiajac mizze nie mozemy zaplanowac wieczoru...bo ma faeta na boku...syt b skomplikowana...po 3 h...natretne sms od niego...ona wychodzac mowi"ty mi wybaczysz on nie"wyszla...ja lzy w oczach...koniec powiedzialam sobie koniec z przyjaznia...z typem i tak nie moze byc...spedzila z nim wczesniej tydzien...po wizycie u mnie podobnie czas z nim... ona wybrala...i nie moe powiedziec ze nie zasluguje na miano przyjaciolki..przeciwnie...oczekiwalam od niej czasu dla nas....ona wybrala glupio...olala nasz przyjazn... koniec... trzeba umiec dzielic czas...siebie...