Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazka2777

POMYSLE O KIMS I GO WIDZE W TEN SAM DZIEN!!!!MACIE TAK??????

Polecane posty

Gość Grazka2777

Hej! Dzis i wczoraj wieczorem i w nocy usilnie myslalam o koledze, do ktorego obiecalam zadzwonic (znamy sie dosyc dlugo ,ale on zmienil nr tel i ...musialam go zapamietac, co mi sie nie udalo :/) no i myslalam o nim ,albo zeby jakims sposobem przekazac go.I dzis patrze- jego brat jedzie na rowerze!!!!!!!!!!! Albo tez pomyslalam o pewnym chlopaku, ktory dokuczal mi w przedszkolu, jest bezczelny do dzis, i ....zobaczylam go. Macie podobnie?

Ja mam tak często. :O Tyle, że nie widzę tej osoby o której chwilę wcześniej myślałam, tylko dostaję od niej telefon dosłownie w minutę później. :O Przydatne to czasem. :P

Gość Grazka2777
nieee, ja na serio juz niejeden raz tak mialam .. USILNIE mam obraz tego czlowieka w swojej glowie, a potem go spotykam :)

Gość Grazka2777
podnosze

Gość Grazka2777
ostatnio myślałam o Janie III Sobieskim no i proszę wczoraj go zobaczyłam jak kupował fajki w żabce :classic_cool:

Gość GENERAL_ACO
a ja mam podobnie, np. nie widziałem kogoś przez lata, a raz przypadkiem sobie o kimś tym pomyśle i nazajutrz go spotykam, albo bodajże przypomnę sobie o jakimś wydarzeniu, które już dawno było, a ktoś w nie długim czasie zacznie opowiadać o nim.

Gość Grazka2777
nigdy nie bylam u wrozki:/

A nie to wiecie co ja mam.. :O ze ma miejsce jakas sytacja a ja jestem pewna (tak mi sie wydaje) ze to juz sie zdarzyło :O

Gość upppuu

Gość upppuu

ja tak mam, tzn. nie zawsze, jak sobie pomysle o spotkaniu z daną osobą to raczej jej nie spotkam, ale jesli tak po prostu, przewinie mi sie przez mysl to zawsze sie gdzies nawinie :O i to tak, ze musimy sie zauwazyc :O