Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariano__1

Problem Z orgazmem

Polecane posty

Gość mariano__1

jest Sprawa a raczej problem... moje kobieta ma problem z orgazmem tzn pochwowego orgazmu nie miala nigdy jedynie lechtaczkowy i tu znow sie zacynaja schody bo strasznie ja ciezko dobrowadzic do orgazu,,, mile widziane porady o PAN :P I panow miejacych ten sam problem ze swoimi KObietkami:)

Gość mariano__1
czy ktos wogole moze cos napisac na ten temat?? :/

Gość modzia
dlugo wspolzyjecie?

Gość mariano__1
wspozyjemy od jakiegos miesiaca...

Gość mariano__1
rozgraniczam bo z tego co mi wiadowmo nie miala jeszcze orgazmu pochwowego, tylko i wylacznie lechtaczkowy,,, najbardziej osiagalny tylko przez jezyczek lub paluczek :D

Gość gość
O rany, a myślisz że wszystkie laski osiągają orgazm pochwowy na skinienie?Wiekszosc kobiet w ogole go nie ma, albo tylko przy jednoczesnej stymulacji łechtaczki.....daj jej wiecej czasu. Nie ma na to jakiejś recepty typu szybkosć, czy glebokosc penetracji...Twoja kobieta powinna wiedziec, co ją najbardziej podnieca podczas stosunku.

Gość modzia
Oj facet... ale to zalezy od tego jak dlugo jestescie ze soba, jak dlugo kochacie siejuz, jak blisko jestescie i jakie doswiadczenie macie ....

Gość gość
Nawet oral, czy dotykanie ręka inaczej jest odebirane przez rozne kobiety...co z tego, że ja Ci napisze, co mi sprawia przyjemność, skoro Twoja kobieta ma na bank inaczej. Nie rozmawiacie ze sobą o tym? Powinna Ci mowić, jak masz ja piescic...przeciez nie jestes jasnowidzem 😴

Gość mariano__1
to ja tez wiem ze kobiety nie musza miec nigdy orgazu pochwego, ona wie co ja najbardziej podnieca tyle zeby mi powiedziala to by bylo lux... ona chce zebym sie sam pomeczyl,,,, a JA korzystajac z tego forum ide na skruty i pytam :P bo kto pyta nie bladzi:P

Żeby rozbudzić kobietę do osiagania orgazmów to czasami potrzeba wzbudzic jej zaufanie jako partner seksualny,ona mu się otworzyć na ciebie ,muszisz stworzyć atmosferę erotyczną .Zależy tez jest od jej wieku i doswiadczeniu w seksie ,jej potrzebach seksualnych.

Gość modzia
ale pewnych spraw nie da sie ominac i nie da sie isc na skroty ;) wiec radze pogadac z nia prosto w twarz i troche sie pomeczyc k=wkoncu dla wlasnej kobiety warto :D pozdrawiam

Gość mariano__1
skroty :P:P zeby nie bylo ze analfabeta jestem :D