Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze cos poradzicie

co robic??

Polecane posty

Gość moze cos poradzicie

sprawa wyglada tak: rok temu spotykalam sie z pewnym mężczyzną, ktory z nieznanych mi przyczyn nagle zniknal z mojego zycia, takie klasyczne zrewanie przez milczenie. Po roku odezwal sie - bynajmniej nie po to by sie tlumaczyc, nawet nie probowal przepraszac. Chce spotkac sie na drinku, bo jak to powiedzial dawno sie nie widzielismy. Jestem na niego wsciekla i nie wiem czy isc na to spotkanie. Ciekawa jestem czy ma cos do powiedzenia? Ale z drugiej strony po tak chamskim potraktowaniu.... Dziewczyny co bycie zrobily na moim miejscu? poszly odwalone spotkanie i niech wie co stracil, czy tez daly sobie spokoj???

Gość dały sobie spokój
bo on nie ma co bzykać, dlatego się odezwał

Gość daj sobie spokojnie warto

Gość ratowniczek
pojdziesz na spotkanie z ciekawosci, on wcisnie ci bajeczke, i bedziesz happy

Gość daj sobie spokoj.. żadne tam
gierki i przychodzenie odwalonym na spotkanie. bądź dorosla a nie dziecinna...

Gość moze cos poradzicie
moze faktycznie nie ma co bzykac, ale z mojej strony i tak nie ma na co liczyc... nasza znajomosc nigdy nie zostala skonsumowana

Gość dały sobie spokój
no to co, że nie została skonsumowana. Obecnie jest sam, nie ma jak czasu zapchać, to sobie przypmniał o Tobie. Matko kobiety!!! Ruszcie czasem głowami.

Gość moze cos poradzicie
tak, wiem, że mu sie nudzi dlatego sobie przypomnial o mnie, zalozylam topik bo chce sie upewnic w swojej decyzji aby na to spotkanie nie isc, zdaje sobie sprawe ze on nie szanuje ani mnie ani mojego czasu... w koncu to pokazal rok temu

Gość daj sobie spokoj.. żadne tam
olej go po prostu. szkoda czasu na spotkanie z nim. mało prawdopodobne, że się zmienił. sama widzisz, nawet cię nie przeprosił, nic ....

Gość moze cos poradzicie
wielkie dzieki !!! uwielbiam kafeterie :)

Gość dały sobie spokój
Czasem człowiek nawala. Czasem dzieje się cos takiego, że otwiera mu to oczy. Ale pierwsze co robi, to przeprasza, a później próbuje coś na nowo. On nie przeprosił. Odezwał się jakby nigdy nic. Nie szanował Cię wtedy, nie szanuje teraz. Szanuj siebie Dziewczyno.

Gość oj tak tak
ignoruj milcz olej

Gość moze cos poradzicie
wlasnie, najbardziej przykre bylo to zadzwonil jak gdyby sie nic nie stalo...przykro mi, że znowu mam przez niego doła... dupek

Gość a ja chyba z ciekawosci
bym poszla...

Gość no szok... wzruszylam sie aż
po co grać??? po co tracić czas? najlepiej olać od razu, bo jak raz wdepniesz w gówno to potem będzie cięzko z tego wyjść... ja ci radze, nie pakuj sie w to, bo bedziesz zalowac. raz cie olal, zrobi to drugi raz, tyle że ten drugi raz moze bardziej bolec.

Gość aga rozraga
Olej go. Jak ktos nie ma za grosz szacunku do ciebie to nie powinnas sie nawet zastanawiać nad spotkaniem i wyjaśnianiem przyczyn jego ucieczki. Było mineło. :)

Gość no szok... wzruszylam sie aż
hahahaha tylko nie wiem po co. przecież od razu widać, że facet jest zwyczajnym dupkiem wiec i tak nigdy nie zrozumie jak ją skrzywdzil. a ty nie mozesz tego pojąć, ze niektorzy faceci sa takimi egoistami, ze naprawde nie warto tracic na nich czasu, bo do nich i tak nic nie dotrze. a krzwyde innych mają gleboko gdzies. nagle sobie o niej przypomnial, nawet nie przeprosil, koles ma cos z garem nie tak. chocby przeprosil wytlumaczyl sie, to rozumiem.

Gość moze cos poradzicie
melni111, niesadze bym dopiwedziala sie co bylo przyczyna jego odejscia, rok temu on wyjezdzal na 3 tygodnie, po powrocie mial sie odezwac no i sie nie odezwal, w poniedzialek, po roku jak sie niespodziewanie odezwal, pytalam sie spodczas rozmowy telefonicznej czy juz te 3 tygodnie minely, a on tylko arogancko "no widzisz jak ten czas leci", dlatego jestem tak bardzo wsciekla i zla i mam ochote go rozdeptac jak robaka...

Gość moze cos poradzicie
no szok... wzruszylam sie aż masz racje

Gość moze cos poradzicie
problem mam w tym, że nie wiem co znowu zrobilam nie tak... co mu we mnie nie pasowalo... dlaczego odszedl? tak, przyznaje zastanawia mnie to, meczylo mnie to rok temu bardzo, potem przycichlo, zapomnialam o calej sprawie, ale jego telefon wytracil mnie z rownowagi, bo jak sie latwo domyslic facet nie byl mi obojetny :( najgorszy sposob rozstania to zerwanie przez milczenie... jak ja tego nienawidze

Skoro nie mozesz przestac o nim myśleć to sie spotkaj. Wyjaśni Ci (pewno skłamie w zależności od tego czegop od Ciebie chce) Będziesz wiedziała czego chce. Lepiej Ci z tym będzie??

Gość moze cos poradzicie
nie, nie bede czula sie lepiej, wrecz przeciwnie, bo wiem ze uslysze klamstwa i bajerowanie... poniedzialkowa rozmowa nie byla z mojej strony mila, wiec mam nadzieje ze sie wiecej nie odezwie i oszczedzi mi kolejnej z nim rozmowy

Gość zloty brzeg
a ja bym Ci radzila sie z nim spotkac. skoro swoim telefonem zaburzyl juz i tak Twoja rownowage, to co szkodzi. Odezwal sie po roku (te typy juz tak maja), skad wiesz czy teraz znow nei zamilknie, a za jakis czas powroci ponownie ? a tak przynajmniej bedziesz mogla wyjasnic co nieco, byc moze postawic sprawe jasno- juz wedle Twojej woli. Ja bym sprobowala.. Tez czekam na taka szanse, ale sie chyba NIE doczekam :o

Gość zloty brzeg
a ja bym Ci radzila sie z nim spotkac. skoro swoim telefonem zaburzyl juz i tak Twoja rownowage, to co szkodzi. Odezwal sie po roku (te typy juz tak maja), skad wiesz czy teraz znow nei zamilknie, a za jakis czas powroci ponownie ? a tak przynajmniej bedziesz mogla wyjasnic co nieco, byc moze postawic sprawe jasno- juz wedle Twojej woli. Ja bym sprobowala.. Tez czekam na taka szanse, ale sie chyba NIE doczekam :o

Gość nooo taaaa
umow sie z nim i....nie idz na spotkanie.Jak zadzwoni,to powiedz upssss zapomnialam o spotkaniu kotku

Gość -------------------
nie warto tracic czasu na spotkanie z nim

Gość nic nie robic olac