Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieanonimowa

wiekszosc facetow to dno

Polecane posty

Gość kochliczek
przekichane z takimi facetami.miej swoj honor a jak tamt go kopnie w dusze to wtedy bedzie jęczał.ale to juz nie twoja sprawa.

Gość ataira
po co z nim jeszcze na gg gadasz? zerwij kontakt

Gość hahaha ale mnie rozbawilas
no wlasnie, skoncz juz zabawe z tym panem. co on jeden na swiecie? juz i tak bylby u mnie taki skonczony.

Gość iscgdziescosrobic
ale sie usmialem czytajac ten temat (szczegolnie o tej tepocie facetow :D ilez w tym prawdy jest..). Wierzcie dziewczyny lubi nie, ale nie wszyscy tacy sa. Kolesia kopnij w kakao i czekaj na ksiecia. Tylko uwazaj, zeby nie przeszedl kolo Ciebie niezauwazony pzdro i szczescia zycze

Gość nieanonimowa
nie gadamy bo jasnie pan totalnie mnie olal i nawet sie nie pojawil na gg.coz jego strata(mialam mu cos oddac,gdy wroce). Zobaczymy jak on sie poczuje gdy to ja bede go olewac jak znudzi mu sie nowa kolezaneczka badz go kopnie.

Gość ofe rma
wtedy wpadnie w twoje stęsknione ramiona zapewne.

Gość nieanonimowa
nie znasz mnie to nie sugeruj tego czego sie naczytales na kafe. akurat nie jestem jakas idiotka co to biega za facetem. jak ktos mi mowi NIE to dla mnie znaczy NIE,mam zasade ze nikomu sie nie narzucam i facet ma byc w 100% oddany,wierny albo koniec.nie ten to inny. tym bardziej ze nie mam zadnych zobowiazan co do niego wiec na nic juz liczyc ode mnie nie moze nie wyobrazam sobie po czyms takim jescze mu zaufac. huj to huj

Gość ofe rma
ale jakby wpadł taki stęskniony, skruszony, to nie wybaczysz? do serca nie przygarniesz? lodzika nie zrobisz?

Gość nieanonimowa
chyba kogos tu ostro pojebalo. lepiej nie czytaj wiecej kafe