Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J..ULIA

Pozegnac Milosc

Polecane posty

Gość J..ULIA

Kochani pomozcie mi prosze, bo ja juz sama sobie nie radze :-( Jedyny mezczyzna jakiego w zyciu kochalam, z ktorym przezylam i te najpiekniejsze i najtrudniejsze momenty w swoim zyciu, zginal 3 lata temu a ja wciaz go kocham :-( Mam 28 lat i nawet nie mysle o innym... Najgorzej jest w nocy :-( codziennie zasypiam myslac o nim (nie umiem wyrzucic tych mysli) a te sny mnie zabijaja. Ciagle mi sie sni a kazdy poranek jest istnym horrorem, bo okazuje sie, ze to byl tylko sen! Nie umiem juz zyc :-(

Gość Poszukaj
Innego lepszego to przejdzie:classic_cool:.

Gość J..ULIA
Jezu dzieki, fantastyczna rada :-O Co zrobic, zeby sie z nim pozegnac? Ja mam wrazenie, ze on ciagle jest we mnie, w moich myslach...

Gość J..ULIA
Ale ja tego nie pielegnuje, to jest silniejsze ode mnie :-( Walcze ze soba wieczorami kiedy juz leze w lozku, staram sie myslec o czyms innym, ale nie potrafie :-O

Jedyna rada : Musisz sie pogodzić z Jego odejściem. Pomyśl,że jest gdzieś i patrzy na Ciebie i chce,żebyś była szczęśliwa!!!!! Na zawsze będziesz miała Go w sercu,Wasze wspólne chwile,ale nie możesz tak dalej żyć!!!! Musisz rozejrzeć się wokół! Są jeszcze mężczyźni warci zainteresowania. Nie musisz się od razu zakochiwać,ale poznawaj nowych ludzi,staraj się znaleźć w nich coś wyjątkowego,może odnajdziesz dobrego człowieka,którego będziesz w stanie pokochać. Jeżeli nadal masz zamiar samotnie zasypiać to pamiętaj,że zawsze będzie Ci ciężko. Najlepsze lekarstwo to pogodzenie się z odejściem ukochanego... Uwierz mi :)