Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim zdaniemm

naiwność?

Polecane posty

Gość moim zdaniemm

Piątkowa impreza u znajomych - ON od razu wpadł mi w oko, cala impreze gadaliśmy jak najeci, smialiśmy sie, tanczylismy. Sobotnia impreza u znajomych- czuje jakbym znala go duzo dłuzej, nie mozemy sie nagadac i umawiamy sie na niedzieny wieczorny spacer Niedzielny spacer- idealny!! I piękny pocałunek na prześlicznej Wyspie Słodowej...no i kolejny oczywiscie pod klatka na pozegnanie;):) Poniedzialek- SZOK! Dowiaduje sie ze owy nieznajomy jest z kims od roku....potem dzwoni ON- probuje umowic sie na spacer/piwo- ja mówie NIE Nie moge przestac o nim myslec...a moze to byla moja szansa na milosc?!.....ale jak zaufac komus kto tak latwo zdradza.... :(

Gość moim zdaniemm
te imprezy były u naszych wspolnych znajomych- to akurat pewna informacja Dlatego wlasnie nie zaryzykowalam- chyba nigdy nie przestalabym myslec o tym ze On tak samo łatwo móglby zdradzic mnie\ Nie moge przestac o nim myslec - to chore!\ Jutro znow imprezka- oboje jestesmy zaproszeni ale wiem tez ze jego dziewczyna tam bedzie - nie wiem czy powinnam isc i jak sie zachowac eh:(

Gość sexy lady
idz bez wzgeldu na to czy bedzie jego laska czy nie-badz usmiechnieta i tyle-zachowuj sie tak jak by On Cie malo obchodzil,tancz z innymi kolesiami.flirtuj....to na pewno wzbudziw nim zazdrosc zoabczysz...kto wie moze jeszcze zstawi ta swoja...jesli bedzie traktowal cie jak powietrze zrob to samo....jesli podejdzie zagada badz mila ale troche z taka olewka-jak ZOŁZA:-P

Gość alicja80
Byłam w podobnej sytuacji. uciakaj jak szybko się da...Taki facet nie jest wart twojego zainteresowania. ja odpuściłabym sobie kolejną impreze na której będzie on i jego dziewczyna. Po co masz się czuć niezręcznie. A nawet gdybyś chciała to wyjaśniać to i tak ty zostaniesz najgorszą. On zawsze znajdzie jakąś wymówkę. Glowa do góry!!! też myślałam że będzie mi przykro ale najważniejsze to odejść z podniesioną głową. ty nie zrobiłaś nic złego. A tak naprawdę to ON jest ofiarą samego siebie. Niestety dużo jest takich przypadków i zanim komuś zaufamy i zaangażujemy się musimy wszystko brać przez palce. Będzie dobrze;)

Gość sexy lady
no idz...idz jak nie pojdziesz to ON bedzie wiedzial ze Ci baaaardzo zalezalo,a tak pokazesz mu ze mozesz miec INNEGO:-P

Gość moim zdaniemm
wiem, już postanowilam zemusze go sobie odpuscic ale wszyscy wiedza ze to proste nie jest...jak to 3 dni moga tak wiele zmienic wnaszym zyciu Dlaczego tak łatwo mnie zranic? I dlaczego osoby ktore zdradzaja nie zdaja sobie sprawy z tego ze ranią 3 osoby..... ZYCIE. Dzieki:*

Gość sllslslslslslsl
Powiedziałaś mu, dlaczego odmówiłaś?

Gość sexy lady
po czesci Cie rozumiem....ja bujam sie w facecie ktory ma laki na leczki i nic sobie z tego nie robi:-P wiec pomysl ze mam gorzej,bo wiem ze nie zalsuguje na mnie itp.ale tez nie umiem go zapomniec:-( ale w sobote-impreza on tez bedzie-:-D pokaze mu ze nie jest JEDYNY hehe

Gość alicja80
facet który tak się zachowuje nie jest wart by mu cokolwiek pokazywać i udowadniać, jest i tak zbyt głupi by to zrozumieć. A tak naprawdę to po co masz to robić. żeby mu pokazć że możesz wyrwać kogoś innego??? Skoro flirtował z tobą mając dziewczynę to uwierz mi będzie miał to gdzieś jak ty się będziesz bawić - z kim!!!

Gość a ja takkkk
spotykaj sie z nim dalej. przynajmniej nie bedzie nudno, bedziesz bawic sie w trojkacik :p zyczę powodzenia :)

Gość moim zdaniemm
Zapytałam go czy nie ma wyrzutów sumienia w stosunku do swojej dziewczyny...zapadło milczenie wiec dodałam jeszcze "nie spotkam sie z Toba miłego dnia" i tyle. Potem dostalam od niego dwa smsy 1) z prosba o spotkanie gdy odmowilam\ 2) "WIDOCZNIE TAK MIALO BYC"

Gość alicja80
A te 3 dni wydają się teraz wyjątkowe bo MY Kobiety podchodzimy zbyt emocjonalnie do wszytkiego i boimy się samotności. A często jest to zwyczajne przyzwyczajenie... Dobrze że wydało się to po 3 dniach a nie po roku gdy byłabyś już zaangażowana.

Gość odkupic walizkę
a ja zaufałam człowiekowi który kręcił ze mną kiedy miał jeszcze dziewczyne. wiem zaraz mnie zjedziecie, ale ni eukładało im się, kolega mojego obecnego nzrzeczonego powiedział jego byłej ze ją zdradził co nie było prawda, więc ona zrdadziła jego. rozstali się, a my jesteśmy szczęsliwi i planujemy ślub. ja na twoim miejscu dałabym mu szansę na wytłumaczenie się...

Gość moim zdaniemm
zobaczymy co wyjdzie na imprezie- postanowilam tam isc!

Gość sexy lady
ja znam "mojego"od prau lat...ale tez przezylismy jedno wspaniale popoludnie...czulam ze to TEN i w ogole....a potem jak go spytaalam kim dla niego jestem to mi nap.ze bylam i jestem tylko kumpela...ze za duzo sobie wyobrazallam....:-( wiec sama widzisz jacy sa faceci....:-D idz na impreze jesli chcesz isc....nie mysl o nim...po protu sie dobrze bawe....zobaczysz co czas pokaze....nie spotykaj sie z nim....chyba ze bedzie baaaaardzo nalegal,ze chce sie spotkac i pogadac....kto wie moze dowiesz sie ze np.juz nie chce byc ze swoaja laska:-D

Gość kawa pod ławe
Autorko, jesteś z Wrocławia?

Gość moim zdaniemm
jeszcze pare takich historii mi sie przydarzy i przestane wierzyc w miłosc :(

Gość odkupic walizkę
no wyspa słodowa to wrocek:) więc pewnie isę tam mineliśmy na tym spacerku bo tez tam byłam z lubym:D

Gość moim zdaniemm
tak:) od zawsze z Wrocławia

Gość kawa pod ławe
Ja nie łażę na specerki na Wyspę, lubego brak :O Też jestem z Wrocławia :)

Gość moim zdaniemm
eh...jestem sama zdziwiona ile we mnie teraz smutku....

Gość odkupic walizkę
no to porozmawiaj z nim. moze naprawdę im sie nie układa a on dostał skrzydeł przy tobie.

Gość moim zdaniemm
eh chyba musze teraz zaczekac az wszystko samo sie jakos ulozy...dziekuje wam za te kilka cieplych słow

Gość alicja80
Facte który zaczyna znajomośc z inna dziewczyną nie skończywszy wcześniejszego związku jest chamem. Bawi się szukając czegoś lepszego. To jest podłe. pamiętaj że nawet jeśli będzie chciał być z tobą to kiedyś może zostawić Ciebie dla kogoś przy kim też urosną mu skrzydłą. Jeśli mu zależało na tobie to powienien to rozegrać w inny sposób. Powiedzieć że jest w związku w którym nie jest szczesliwy. I wtedy może wszystko potoczyloby się inaczej. Ale on jest typowym samcem i do tego poligamicznym, Nie zasługuje na zrozumienie...

Gość moim zdaniemm
mój cel to ślicznie wygladac i dobrze sie bawic- mam nadzieje ze sie uda:)

Gość aga rozraga
Moim skromnym zdaniem to facet chciał się tylko zabawic z autorką i tyle. A świadczy o tym choćby jego drugi sms. Odkryła prawdę że on ma kogoś to facet odpuścił, poszuka innej. Nienawidze takich figo fago lovelasów.

Gość aga rozraga
Aha- ja też byłam niecały rok temu zabujana w takim własnie typie.I pomimo że nie był w porządku wobec mnie ja nawet po rozstaniu wciąż o nim myslałam. Do czasu - aż nagadał dziesiątkom osób bzdury na mój temat - same nieprawdziwe rzeczy z palca wyssane, nie spodziewałam sie że osoba wydawało mi sie na poziomie, może być tak okrutna i tak oczerniać. Wtedy mnie otrzeźwiło i dotarło do mnie że od takich typów trzeba sie trzymać z daleka!