Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana_bell

najlepsze prostownice do włosów - wpisujcie swoje typy !

Polecane posty

zamierzam kupić nową prostownicę do włosów. wiem, że nie można uniknąć niszczenia przez nie włosów, ale podobno są takie modele, w których to ryzyko jest zmniejszone do minimum przez specjalne pokrycie płytek i tak dalej. zależy mi, żeby raczej szybko się nagrzewała, był duży wybór jeśli chodzi o temperatury prostowania (bo co mi po max 130 stopniach, kiedy to nic nie robi mi z włosami), wyprostowane włosy były gładkie i lśniące oraz efekt tej stylizacji długo był widoczny. miałam kiedyś do czynienia z prostownicą, po której użyciu wyszłam na deszcz ... i nic się nie zmieniło, a wlosy mam z natury mocno kręcone. wpisujcie swoje typy i powody ich wyboru, nie mam określonego przedziału cenowego, w końcu to produkt na jakiś czas i do częstego użytku. pozdrawiam

Gość odkupic walizkę
http://www.euro.com.pl/prostownice/vidal-sassoon-vs5310be.bhtml ja mam tą i jestem bardzo zadowolona. zapłaciłam za nią mniej nix na tej stronie kupowałam ja w mediamarkcie. podobno w saturnie jeszcze taniej jest niż w media. a kupiłam ją za namowa chłopaka który akurat tez oglądał prostownice, zajmowałs ie ich sprzedaza w innej sieci skpelów i zaglądnoł zęby porównać ceny.

Gość angie 76
prostownica braun es2 seria beauty: jestem jej szczesliwa posiadaczka od 2 mc i widze same zalety -mam nadzieje ze tak pozostanie moc 170 w jonizacja dzieki ktorej wlosy sie nie niszcza i pozostaja bardziej blyszczace max czas nagrzewania 30 sec max temp.200 C kabel 2m wyswietlacz lcd strazak automatyczne wylaczenie po godz prostownica ceramiczna powloki pokryte warstwa enamelu a najciekawsze jest w niej to iz jedna plytka ugina sie podczas prostowania wlosow co ma ulatwic prostowanie ciekawy design model 2007r wystarczy jedno dwa pociagniecia po pasmach o juz masz proste kosmyki sczerze poleca cena 199 zl:)

Gość angie 76
generalnie wymieniona przez pierwsza osobe prostownica jest kiepsciutka tylko 47 w doloz sobie dziewczyno troche i ok 200 zl kupisz fajna prostownice braun albo philips ktore maja po 170-190w

Gość odkupic walizkę
sama jesteś kiepsciutka:o ona jest polecana przez fryzjerów!!! włosy gładziutkie i nie elektryzują się.

Gość panienka z okienkaaaa
mi pomaga head&shoulders, ale tylko ten różowy z odżywką. ostatnio kupiłam miętowy i włosy tak czy tak brzydko pachną już na drugi dzień. a po tamtym nawet kiedy były tłuste pachniały jeszcze szamponem. szczerze polecam-wypróbuj a może Ci pomóc.

przepraszam-nie ten temat :P

Gość angie 76
bardzo duzo zaplacilas i tak za tak slaba p[rostownice ,nie wiem gdzie chodzisz do fryzjera ale wspolczuje ,ktory porzadny fryzjer poleci prostownice malo znanej firmy o mocy 47 w:D najlepsze sa babyliss ale to juz gorna polka natomiast bardzo dobre prodtownice to te ktore wymienilam wyzej:)

Gość odkupic walizkę
arkady wrocławskie studio broadway mój fryzjer:p cos jeszcze chcesz wiedzieć??

http://www.allegro.pl/item398224609__tohrh_topowa_prostownica_philips_hp_4669_190w_.html http://www.allegro.pl/item403034043_prostownica_remington_s9901_diament_teflon_lcd.html ja chyba wybiorę którąś z tych, bo też zastanawiam się nad kupnej nowej (stara służy mi już 3 lata, ale coraz wolniej się nagrzewa i w ogóle już nie prostuje mi włosów) :O

panienka z okienkaaaa - bardzo mnie przekonują Twoje typy. zaproponowana przez angie 76 też jest niczego sobie. najgorszy w tym wszystkim jest za duży wybór, no bo skąd mam wiedzieć, która z kilku pozostałych do wyboru ma być najlepsza ? :P powinny być jakieś punkty, w których możnaby testować prostownice :D

Gość angie 76
babyliss przewaznie wszystkie sa dobre ,jest to znana marka ,pracowalam na targach urody wiekszosc fryzjerow poslugiwalo sie wlasnie tymi prostownicami :) co do twojego fryzjera nie watpie w jego sztuke fryzjerska natomiast chodxzilo mi o to ze warto czasami dolozyc 50 zl wiecej a miec naprawde dobra prostownice :) nie gniewaj sie

Gość polecam w 100 procentach
Moja ma same pozytywne opinie. Mozesz sprawdzic w necie, kupilam ja miesiac temu. Szukalam dlugo prostownicy zeby miala same dobre opinie i ta takie ma :) Rozgrzewa sie szybciutko, ladnie prostuje, wystarczy 10 minut i mam moje dlugie wlosy ladnie wyprostowane i lsniace.

Myślę, że każda prostownica w przedziale cenowym 150-200zł i więcej jest dobra :P najważniejszy jest max nagrzewania, moc no i gwarancja wrazie co :) zaraz poszukam takiej wypasionej z diamentową powłoką, ale nie stac mnie na nią :P

polecam w 100 procentach - oczywiście, Twoja propozycja również spełnia moje wymagania :) i co ja mam wybrać w takiej sytuacji ... ;(

angie tą drugą już wcześniej wkleiłam z nicku `panienka z okienka` :P identyczną :D

Gość angie 76
panna em bardzo fajna prostownica ,tez kiedys upatrzylam sobie fajna philipsa ,3 lata temu ,nagrzewala sie do temp 215 stopni ,poszlam wiec do sklepu by to cudo chociaz zobaczyc bo kosztowala 300 zl:o ,i doszlam do wniosku ze dobrze ze mnie na nia nie stac ,prostownica bardzo ciezka ,producent windujac taka cene mogl rowniez pomyslec o wygodzie klientek:(

Gość angie 76
przepraszam za wklejenie :P tego samego

ehhh jak będę miała okazję być w jakimś większym sklepie to chyba również ją poszukam, żeby jej chociaż dotknąć :P mam obsesję na pukcie moich włosów, szlag mnie trafia, kiedy wyjdę w takim gładkich, wyprostowanych i zacznie padać deszcz albo jest wilgotne powietrze :O puszą się wtedy i wywijają jak nie wiem, co... a co do prostownic to wiele razy już słyszałam, że lepsze są te z powłoką turmalinową lub tytanową niż te z ceramiczną, ale nie wiem, ile w tym prawdy.

angie 76 - nagrzewa się w 12 sekund, łał ;d a co sądzicie o prostownicach farouk i GHD ? walczą między sobą o tytuł najlepszych. naprawdę drogie ... właśnie ta, po której deszcz nie pokręcił moich włosów to GHD. miałyście z nimi jakieś doświadczenia ?

Gość angie 76
hehe no masz racje ,na razie nikogo bo nie ma ofert kupna :P

Gość odkupic walizkę
ta którą podałam ma powłoki turmalinowe

nie miałam jeszcze doświadczenia z taką, która dałaby radę moim włosą nawet w deszcz :P strasznie podatne na kręcenie są moje kłaki niestety... trochę wilgotnego powietrza dostaną i masakra :O