Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbulka

Jak długo krwawienie po porodzie???

Polecane posty

Gość Balbulka

Dziewczyny jak długo krwawilyscie po porodzie? Bo ja rodzilam miesiac temu. Po ok 3 tyg byly juz tylko takie lekkie jakby uplawy, a od kilku dni znow podkrwawiam. A dzis to juz bardziej....Czy moze tak byc? Bo chyba za wczesnie na okres, karmie piersia....... Wizyte kontrolna u ginekologa mam za tydzien, ale nie wiem czy wszystko w porzadku......

Gość Balbulka
odpowiedzcie prosze....

nie chce cie straszyc ani nie wiem na ile to prawda ale nam polozna na szkole rodzenia mowila ze jak odchody poporodowe nagle sie sporo zwiekszaja albo jak maja kolor zywo czerwony to powinno sie isc do lekarza... ja mialam krwawienie przez 5,5 tygodnia ale ja podobno mialam olbrzymie lozysko... w pierwszej ciazy bylo to znacznie krocej (jakies 3-4 tygodnie)...

ja tez tak mialam w sumie po porodzie krwawilam tyle co na wiekszy okres, po ok 2 tyg mialam juz plamienia tylko, pozniej wszystko ustalo na jakis czas - myslalam ze to koniec koncow, ale za chwile znowu lecialo i tak z przerwami do samego konca pologu - czyli6 tygodni raz plamilam 3 dni pozniej spokoj pare dni i znowu plamienie polozna mowila ze tak sie zdarza

hej!Ja jestem po porodzie 5 tydzień i mam jeszcze niewielkie plamienie a powiedzcie czy plamieniu towarzyszy jakiś nieprzyjemny zapach!!

mage - za radą połoznej pilnowałam czy aby podpaski nie czuć nie przyjemnie. W przciwnym wypadku miałam udac się do ginekologa. Mój połóg trwał około 4 tygodni. Rodziłam 9 tyg. temu i jak do tej pory mam się śweitnie, nie krwaię, nie plamię, okresu tez jeszcze nie mam. Karmię piersią :)

Gość Balbulka
dziekuje Wam za odpowiedzi🌼 dzis juz znow prawie nic.... niedlugo wizyta u gina, wiec poczekam

Gość krwawienie
ja krwawilam 3 tygodnie potem przestalam a potem znowu pare dni lekarz mi powiedzial ze jakby to drugie krwawienie sie przedluzalo to mi zrobi usg zeby sprawdzic czy w srodku czasem nic nie zostalo a jesli tak to wtedy bym miala czyszczenie macicy ale na szczescie po paru dniach przestalo wiec mysle ze nie masz sie czym martwici u ciebie bedzie tak samo jak u mnie a jak nie to idz szybko do lekarza