Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wszystko ok

czy to normalne zachowanie faceta? prosze o opinie

Polecane posty

Gość czy wszystko ok

czy to normalne gdy chłopak może nie zabrania ale jest wyraźnie nie zadowolony gdy dziewczyna chce chodzić/chodzi na basen na solarium, spotyka się z przyjaciółkami chodzi z nimi na zakupy na jakieś imprezy. Czy wy wszyscy tak macie czy to tylko specjalna odmiana zazdrości?

Gość widze jedno wyjscie
o yaehhhh:P

Gość erferf
normalne tak objawia się męska chęć posiadania jakieś jeszcze pytania?

Gość widze jedno wyjscie
zabron mu sikac bez twojej zgody:P

Gość czy wszystko ok
to moze nie jest zabranianie tylko prośby no ale z drugiej strony nie można się odizolować tych rzeczy ze względu na głupią zazdrość

Gość erferf
phhh! no i właśnie o to chodzi w związku że nie robi się wszystkiego czego sobie partner życzy, tym bardziej że on takiej uległej, zaniedbanej czy żyjącej tylko jego życiem wcale tak naprawdę by nie chciał

Gość noxxxman
Nie wyobrażam sobie żebym czegokolwiek mógł zabraniać mojej partnerce??? Nie nie jest to normalne zachowanie, koleś ma kompleksy skoro jest o ciebie w ten sposób zazdrosny! Bożeeee co za ludzie hahaha!

No mój coś zaczyna marudzić jak sam na mprezke chce isć z kolezankami troszkę sie pozłości i przestaje, ale w zamian za to sam idzie za parę dni i mi wypoina , ale mysle , ze to normalne bo obydwoje jestesmy zazdrosni i sie boimy o siebie. A jesli chodzi o solarium koleżanki, czy basen to raczej nie ....ja mu nie zabraniam spotykkania sie z kolegami wiec on też nie