Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Prostytucja małżeńska

Polecane posty

Gość Zwykłe pytanie
Wcześniej pisałaś, że nie wysyłasz zdjęć nieznajomym a nie dlatego, że nie grzeszysz urodą... Pozwól może jednak, że sam to ocenię?

To szkoda,żeś szpetna :( ot taka dla pajonków :P Poza tym nic mi Pajoonk nie mówił żeby był zadowolony:P:D:classic_cool:

Gość Zwykłe pytanie
Cześć, Pestka, mnóstwo czasu...:-). Co tam u Ciebie?

Gość Zwykłe pytanie
Niestey, nie mógłbym pod czarnym, ponieważ w czarnym mi nie do twarzy. :-) Ale znany tu jestem dość powszechnie. :-)

Gość Zwykłe pytanie
Pestko, czy Ty nie bywałaś na "topiku" Pomorzanki?

Gość Zwykłe pytanie
I tam się poznaliśmy. :-)

Oooooo :D:D:D:D:D widzę,że ktoś mi chce wyrwać dziewuchę spod masażyku :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Zwykłe pytanie
A jak myślisz, Pestko, z kim właśnie rozmawiasz?

jeżeli jestes Psełdonimem .... to się dziwię...zawsze pisałes pod swoim nickiem tyle że pomarańczowym ;)

Wracając do tematu : ale się pani Ż wsciekła,gdy dostała kosza z informacją ,że posuwacza na życzenie i w określonych terminach to niech sobie pod innym adresem poszuka:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Tak sobie pomyślałem,że przeprowadzę eksperyment odwracając sytuację :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość tania hania
xyz - to Ty myślisz ? O_O

Dziękuję bardzo za potwierdzenie faktu,że jednak to praktyka powszechna i na tyle drażliwa dla pań,że jeszcze pozostaje w sferze tabu :) :classic_cool:

Gość abcde oraz ef
Jakie tabu, tu siedzi banda cnotek nie wydymek, co to ewentualnie do lozka wskoczy jak dziecka jej sie zachce ewentualnie dostanie na nowa kiecke lub wycieczke:-D ja to bym sie za to chetnie poprostutuowala ale moj to znowu taki jakis nietykalny, heheh, trudno co zrobic:-)

Gość do xygzeda
xygzed Widziałam w ubiegłyym tygodniu twoją żoneczkę z supeer przystojniakiem.Trzymali się za ręce,dyskretnie całowali.Wyglądali na bardzo szczęślwych.Coś z tobą chyba nie tak,że żona musiała sobie znaleść przyjaciela. To dobrze ,że kobieta sobie poradziła i nie ogląda się na ciebie.

Toć to najlepsza informacja dla mnie od lat.Huuuuuurrrrraaaaaaa!!!!!

Gość do xygzeda
xygzed portkami ze strachu trzęśiesz,a wołasz hura.A ciesz się,ze żona ci rogi doprawia.

Pewnie,że się cieszę bo jeśli ty smrodziku tchórzostwa nie póścisz to mam świadka,że to ona pierwsza mnie biednego zdradziła więc rozwód z jej winy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Więc co poświadczysz fakt dokonania zdrady czy tylko ozorem potrafisz kłapać??????