Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Prostytucja małżeńska

Polecane posty

Gość co sie iksik
cos sie iksik tu kupy nei trzyma, za bystry to ty nie jestes :-) choc cie lubie :-) nei wiem czy to ewentualnie byloby z jej winy, skoro od lat wypisujesz wszystko na forum :-) pozdrawiam:-)

No też za bystra to Ty nie jesteś :D:D:D:D A co piszę może pod imieniem i nazwiskiem????? :D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość bystra nie bystra ale tu sie
hehehhe, tylko milion? Biedactwo :-) uwielbiam ta scene :-D :-D

Gość szowinistyczna świnia...
toś ty chłopie nie wiedział,że każda baba to prostytutka??? Że to najstarszy i najbardziej lubiany przez kobity zawód świata???? :classic_cool: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale z Ciebie idealista:D:D:D:D:D:D:D:D:D Baby są tylko do doopczenia i tyle :D

czasami lepiej niektórych rzeczy nie wiedzieć albo przynajmniej nie dopuszczać do swojej świadomości tyle tylko,że potem każdy kop bardziej boli.

Gość pijana
sowinistyczna świnio A wiesz ,że każdy facet to alfons i łachudra.

Gość szowinistyczna świnia...
Żadne odkrycie bo jakaż rola zostaje facetowi w świecie samych koorew?? :P:D:classic_cool:

Gość tania hania
czasami lepiej niektórych rzeczy nie wiedzieć albo przynajmniej nie dopuszczać do swojej œwiadomoœci tyle tylko,że potem każdy kop bardziej boli.- dziwne to 🖐️

Zastanów się przez chwilę,a dojdziesz do wniosku,że jednak prawdziwe.

A toś mnie zmartwiła:O Cóż to Cię wprawiło w tak zły nastrój??????

Mój nastrój może być.Siedzę i słucham na full regulator w radio gadu-gadu muzyki Dżemu. SUPER:) Chałupa się trzesie:D

No niestety nie zawsze:O Ale teraz mam święty spokój bo chata pusta:) więc robię co mnie się podobo i nikt nie dudro:D:D:D:D:D

No wiesz u mnie to w nagrodę (jak temat topiku) za dobre sprawowanie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No ja zawsze posłuszny byłem i jestem:D:D:D:D:D dlatego mam taką swobodę ruchów;) :classic_cool: A niech sobie niewiasta myśli jak to sobie meżusia wytresowała:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Niestety wszystko co dobre zbyt szybko się kończy:D:D:D:D:D:D:D:D i u mnie się właśnie częściowo skończyło bo dziecko ściągnęło do domu i już musi do kompa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale na szczeście pani ż jeszcze nie ma :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a że moje dziecko to mój skarb więc tata kompa udostępni :D:D:D:D:D Narka i chow się na szpyrkę :D 👄

:D:D:D:D:D:D:D trzymaj się się zdrowo żeby Ci ciałka przybywało i nie było go ani dużo ani mało bo tyż by sie przeca cosik poklepało ;) Ależ pięknie bluesują :)