Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hymhymhym

czy mogę to ubrać?

Polecane posty

Gość doradzicie cos
a czemu nie chcesz tradycyjnie sukienki? tunika mi sie podoba ale ja tez mam wesele na jakies czas i ide w sukience :)

Gość mikomikomiko
piękna...do tego eleganckie proste spodnie - mogą byc nak na fotce białe, srebrne buciki(albo śliczne sandałki na wysokim obcasie albo peeptoe tez na wysokiej szpilce) ladne srebrne dodatki i bedzie pięknie

Gość hymhymhym
co sądzicie o tych spodniach? http://www.allegro.pl/item402715982_d22_apart_biale_eleganckie_spodnie_17.html bo w mieście szukałam właśnie białych eleganckich, bo tak myślałam, że mogą pasować, ale nic ciekawego nie było tydzień temu i byłam wczoraji też nic, te powyżej jestem skołonna kupić, tylko muszę to przemyśleć jakby to się komponowało i co o tym sądzicie?

Gość stworek - potworekkkkkkkk
Mi się taki zestaw nie podoba :)

Gość tralalalatratasrata
mi tez sie nie podoba, za jasno. ja bym wolala cos ciemniejszego na gore, i wtedy te biale spodnie. i strasznie droga ta tunika! na wesele raczej zawsze w sukience chodzilam, raz latem bylam w czarnych spodniach i tunice bialo czarnej, takiej w zygzaki. moze rzeczywiscie sukienki poszukasz? tak najladniej:)

Gość ile byś chciała za nią
Byłam na paru weselach i w spodniach zawsze widziałam 1-2 kobiety.Mi osobiście ten zestaw się nie podoba - nie dlatego że jasny bo przecież nie znaczy że masz iśc na czarno :) Na ślub bym się tak ubrała ale na wesele wolałabym krótką sukienkę,suknie czy nawet elegancką spódniczkę i topik.

Gość paróweczka
mnie sie podoba

Gość A to zalezy w co chcesz to
ubrać :O bo na siebie to możesz jedynie założyć

Gość hymhymhym
Ja chcę iść tylko w tym na ślub, na wesele mam sukienkę już :P Czyżbym się jakoś źle wyraziła gdzieś - przepraszam. Ceremonia będzie bardzo taka wyniosła i wygóle ma być taka bardzo uroczysta z tego co wiem i ja jestem świadkową, spodnie sobie te białe co pokazałam to zamówiłam, rozmawiałam i mają być za 3-4 dni, tunika się swietnie komponuje z białym kolorem spodni, mierzyłam inne spodnie tego koloru do tuniki.

Gość hymhymhym
A jeśli z tymi spodniami będzie brzydko to najwyzej będę je mieć poprostu, zawsze jakoś się je wykorzysta później, a ja ubiorę takie inne eleganckie białe spodnie, od koleżanki które dziś mierzyłam (żeby zobaczyć jak to się z białym komponuje).

Ja raczej nie ubieralabym bialych spodni i jasnej tuniki, gdybym miala byc swiadkiem. Takiego kompletu raczej bym nie ubrala w ogole na slub.

Gość Viss
Na poprawiny tak, na ślub nie.

Ja taki strój bym ubrała i na ślub i na poprawiny.Jak również później przyda się i do pracy,imprezę itd. Moja świadkowa miała białe spodnie+biała marynarka,nie widziałam w tym niczego złego.