Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osho

Zaburzenia hormonalne? Pomocy!

Polecane posty

Witam! Mój problem nie jest typowy. Chodzi o to, ze podczas stosowania doustnej antykoncepcji bardzo zle sie czułam (bolesność piersi, kołatanie serca, etc.) i po konsultacji z lekarzem odstawilam tabletki w 13 dniu przyjmowania (czyli mówiąc jaśniej- nie dokończyłam opakowania). Objawy częściowo ustąpiły, pojawiło się plamienie po odstawieniu, jednak do dzisiaj (ok. 10 dzień od spodziewanej @) brak okresu. Do tego zaparcia, bardzo nabrzmiały brzuch, od wczoraj wodnista biegunka. Jestem cały czas poddenerwowana bez powodu, mam różne dziwne smaki, brak typowej wrażliwośći piersi, zero pms, wydzielina przeźroczysta z domieszką białej, zmienność nastrojów. Na wszelki wypadek wykonałam test ciążowy, ale wynik był negatywny, czyli ciążę mogę wykluczyć. I tutaj właśnie jest problem- skoro to nie ciąża, to co? Zaburzenia hormonalne? Czy da się jakoś zwalczyć te objawy, czy może jednak to jest ciąża? Dodam tylko tyle, że tabletki przyjmowałam o różnych porach, a stosunki były bez zabezpieczenia. Czy to jednak możliwe, że mimo negatywnego testu jestem w ciąży?

Gość odkupic walizkę
a twój ginekolog tego nie wie?? kurde no zawsze myślałamz ę lekarz to kompetentna osoba do udzielania porad zwiazanych ze zdrowiem... dawaj jego nr to się go zapytam co o tym myśli:o

Gość stworek - potworekkkkkkkk
Dlaczego brałaś pigułki o różnych porach?

Mój ginekolog jest na urlopie jeszcze. Po konsultacji z innym dowiedziałam się, że muszę skontaktować się ze swoim. To niezwykle pocieszające. Dlatego proszę bez takich. Pytam na forum po to, by nie popaść w marazm przez te 1,5 tygodnia nieobecnosci gina. Może ktoś też tak już miał. Tyle. Co do tabletek- praca... nie bralam ich ze soba, a czesto musialam zostawac \"po godzinach\" i zdazyly sie ze 3 z parogodzinnym przesunieciem. O tym akurat moj gin wiedzial i twierdzil, ze nie jest tak zle, ale trzeba bedzie \"poobserwowac\". No to kurde obserwuje. I od zmyslow odchodze.

Ja radziłabym zrobić zwykły test lub w laboratorium test Hcg by nie ześwirować :)