MaLudaaa 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Właśnie biorę drugie opakowanie Cilest. Już na samym początku powiększyły mi się piersi, na pewno o jeden rozmiar... Ciągle są obolałe, bolą mnie też sutki, piersi są bardzo nabrzmiałe, skóra aż naciągnięta. Wiem, że to przez tabletki, ale czy to w końcu minie?? Czy tak już będzie zawsze podczas stosowania tego?? Nie chcę takich dużych piersi, szczególnie, że ciągle bolą... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musisz poczekac Napisano Lipiec 23, 2008 do trzech opakowań s a cyrki, a jesli występują dłużej to tabletki są źle dobrane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaLudaaa 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Właśnie się zastanawaiałam czy kupić kolejne opakowanie czy po prostu odłożyć raz na zawsze :( Fatalnie się czuję... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaLudaaa 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Czy ktoś jeszcze też tak miał? :( Piersi wróciły do poprzedniego rozmiaru po tych trzech trefnych miesiącach? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 23, 2008 ja brałam przez rok tabsy i myslałam ze mi piersi odpadna. do samego konca bolały, nie dało sie ich dotknąć. i albo minie albo nie. tu nie ma reguły bo wszystko zalezy od współgrania tabletek z organizmem i nie chrzancie ze cos jest przejsciowe, a cos nie, ze sie tyje albo nie tyje i tego typu rzeczy, bo to kwestia indywidualna!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach