Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allenka

Wczesne objawy ciąży- jak to jest??

Polecane posty

ja jak robiłam pierwszy test to dwie kreski były ale ta druga była taka ledwo widziana wiec myslałam ze jednak nie ale pkres nie wracał wiec zrobiłąm drugi wyszły dwie tym razem mocniejsza rózowa mój trzeci test po kilku dniach juz nie pozostawiał zadnych wątpliwosci

Gość allenka
JustnaN.-> weszlam na Twój topik.... Bardzo mi przykro.. zycie jest strasznie pokrecone i czasem niesprawiedliwe.... dlaczego jak sie che miec dziecko to sa problemy a jak akurat nie jest na nie najlepszy czas to jak na ironie ono sie pojawia...

Allenka, ja własnie jestem w 18tc, jesteśmy rok po ślubie i też razem z mężem studiujemy dziennie. Na początku też się przeraziłam, ale naprawdę nie masz się czego obawiać. Zawsze wszystko jakoś się układa:) Wiem, że teraz to brzmi dla ciebie dość prymitywnie, ale uwierz mi, mimo naszego początkowego przerażenia, dziś z niecierpliwością czekamy rozwiązania. Wczoraj nasze maleństwo zaczęło mnie po raz pierwszy kopać i muszę przyznać, że to jedno z najwspanialszych uczuć:)

Gość Justyna.N
No takie jest życie,ale niesprawiedliwe jest wtedy kiedy matka krzywdzi dziecko a inna kobieta oddałaby wszystko,żeby je mieć:( Rozumiem Cie,że sie obawiasz,to nie jest tak,że ja pragnę dziecka i tylko to się liczy, wiem,że może być ciężko,ale wydaje mi sie,że dziecko dodaje takiej siły,że można sobie poradzić i wkońcu bedzie dobrze:) Lepiej mieć wcześniej dziecko niż nie mieć wogule:) Będzie dobrze,trzymam za Was kciuki i niech będzie tak jak tego chcesz

Gość Justyna.N
Napisz jak Ci wyszedł test

ja tez jestem ciekawa jak ten test wyszedł:) do jutyna n słuchaj a mzoe przestań mysle.ć o dziecu wiem ze w Twojej sytuacji cięzko bedzie ale moze jak wyluzujesz bedzie łatwiej?? mnie tez lekarz powiedział ze nie da rady i moge jeszcze nie donisić ale ciesze bo jednak moge zajsc w ciaze ale udało sie dopiero wtedy jak sobie całkowicie dałam spokój:)

Gość allenka
właśnie wróciłam z apteki z testem:) chciałabym go juz zrobić ale poczekam do rana skoro wtedy bedzie to najbardziej wiarygodne:) jutro dam Wam znać

Gość wiaderko yy
czasnakropeczke ho ho gratulacje, na kiedy masz termin? wyliczalas juz sobie :) ja stycznióweczka jestem :)

Gość dobraduszka
Słuchajcie ja jestem już 5 dni po terminie @ a zawsze mam regularne wcześniej objawy jak na @ ... w terminie @ miałam uczucie ciągnięcia w podbrzuszu .. mam bóle głowy i zawroty .. ostatnio o mały włos nie spadłam ze schodów .. mało co mi smakuje .. miałam takie kłucia w pochwie ale teraz jest już spokój .. i nie wiem czy kupić test bo sama jeszcze nie wiem co chcę tam zobaczyć :) Jak myślicie ciąża ?

Gość dobraduszka
oczywiście dodam że stosunek bez zabezpieczenia .. ale tzw przerwany :)

ja rowniez z chlopakiem nie jestesmy gotowi na dziecko (w sensie finansowym).ale osowilismy sie z ta sytuacja i bardzo sie cieszymy,ze bedziemy mieli dzidziusia.jakos sobie poradzimy.konczymy studia takze wierze ze bedzie latwo

Gość dobraduszka
Ona82 --- jakie miałaś objawy ? który to tydzień ?

Gość mala-londyn
hej kobitki,siedze i czytam wasze wypowiedzi i postanowilam sama napisac.Mam 26 lat z moim partnerem od 6 lat(z malymi przerwami)nigdy nie kochalismy sie z zabezpieczeniem(nie zawsze konczyl w srodku)i nigdy nie bylam w ciazy.Zaczelam chodzic do lekarzy(dodam,ze on ma juz dziecko)i okazalo sie,ze mam torbiele na jajnikach.Po leczeniu tabletkami udalo sie je usunac,ale lekarz zaproponowal zajsc jak najszybciej w ciaze.wiec my znowu do dziela.I kto wie moze w tym miesiacu sie uda.Strasznie bola mnie sutki i szczegolnie lewa piers,leze plackiem,bo nic nie chce mi sie robic(dobrze ze na urlopie jestem hihi)i czuje sie strasznie gruba,tam w srodku.Moze sobiee wmawiam,sama nie wiem.Trzeba czekac na wiedzme @

Gość Justyna.N
Słyszałam ,że bolące piersi i sutki to jeden z pierwszych objawów ciąży, sama co miesiąc czekam na taki ból:) Życzę powodzenia

Gość Pamposzek
Ja jestem trzy dni po terminie i nic. Tez mnie boli lewa piers bardziej :) Jutro mam zamiar zrobic test i modle sie by byl pozytywny.

Gość mala-londyn
Dziewczyny trzymam kciuki,ja powoli trace nadzieje po tylu latach i odbija sie to na moim zwiazku...Piszcie wszystkie o swoich wynikach

Gość allenka
ufff... jedna piekna gruba czerwona kreska! drugiej ani śladu. To dobrze:) tylko gdzie w takim razie podział się mój okres......

Gość mala-londyn
Dzien dobry!! hej allenka,moze stres swoje zrobil i dlatego sie opoznia.Ja spac nie moge od 5 leze i mysle .Piersi dalej bola i sa wieksze,ale to moze na @

Gość mala-londyn
A na dodatek wczoraj awantura z facetem.....

Gość Justyna.N
Witam dziewczyny:) Allenka ulzyło Ci prawda? Może po prostu coś Ci sie poprzestawiało w organiźmie i Ci się spóźnia,ja tak miałam 2 miesiące temu,czekałam na @ 12 dni i wyobraź sobie moje szczęście i szaleństwo bo byłam pewna ,że jestem w ciąży! test postanowiłam zrobić dokładnie w 12 dniu,ale kiedy wstałam rano i zaczęłam go przeprowadzać dostałam@. Mala-londyn a Ty kiedy robisz test?

Gość mala-londyn
ja jeszcze troszke za ok 3-4 dni powinna przyjsc @ wiec,czekam..

Gość mala-londyn
Ale szczerze dziewczyny tak duzych piersi to ja jeszcze chyba nie mialam :) albo to ciaza,albo pan doktor dal tak dobre tabletki,ze na torbiele pomagaja i na powiekszenie piersi hihi

Gość Justyna.N
No to życzę powodzenia :))))

Gość mala-londyn
Justyna N a jak tam z toba sprawa wyglada?jak masz ochote poklikac na GG to moj numer 10640463

mala-londyn miałam podobny problem tyle ze mnie usunęli torbielki. jeden lekarz u którego leczyłam torbielki który mi robił operacje powiedział ze mam sie przytulać do meza:):) a drugi powiedział mi po pół roku naszych starań ze nie da rady bo na prawym mam cały czas odnawiające sie torbielki a lewy jajnik jest jakis leniwy i tam sie ciaza nie zagnieździ a wcfzesniej tak bardzo chciałam zajść w ciaze wiec jak usłyszałam ze nie da rady no to sobie dałam spokój a jak sobie dąłam spokój to okresu mozna powiedziec ze nie dostałam no wtedy własnie zaszłąm w ciaze:) chociaz teraz to sie czuje jakbym w ogóle nie była w ciazy nic mi nie jest czuje sie dobrze troszke mnie piersi bola mąż mówi ze urosły troszke ale ja tego nei widze wiec na prawde nie wiem co sie stało ze wszystko przeszło:(

Gość mala-londyn
czasnakropeczke ,moja bratowa ani jednego dnia nie wymiotowala,czula sie super,tylko spala baaaardzo duzo.Dzis Anielka ma 2,5 roczku i jest cudowna

w sumie to mnie też sie spać baardzo chce gdzie nie usiade to spie. teraz w pracy tez mam przestój ale szef jest cały czas no to głupio:):) ale w sumie...

Gość Kropelka malutka łzy
Moje objawy to: metaliczny posmak w ustach, nadmierny apetyt, ból podbrzusza, jajnikow, piersi, mam wrażenie że @ za chwilkę będzie, a ciągle nie nadchodzi... jetem senna, i mam chwile słabośći:)

Gość zawsze uśmiechnięta
testu jeszcze nie zrobiłam bo może trochę za wcześnie jak byłam ostatnio u lekarza to mowil mi żeby tesów za wcześnie nie robić ale któraś z dziewczyn pisala o zawrotach głowy ja też ostatnio takie miałam o maly wlos nie przeworciłam się w ubikacji do tego dochodzi jeszcze temperatura wczoraj wieczorem mialam 37 stopni