Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allenka

Wczesne objawy ciąży- jak to jest??

Polecane posty

Gość Jakoś tak
Tak popieram test jest najlepszy, masz pewność.. Pierwszy można zrobić już nawet 6 dni od zaplodnienia:)

Gość mala-londyn
ja juz tyle tych testow zrobilam przez ostatnie lata,ze pewnie wozek bym za to kupila.W tym miesiacu czekam wytrwale,samo sie wyjasni(mam nadzieje,ze wytrzymam :) )

Gość Pamposzek
No wiec zrobilam sobie test dzisiaj rano i jestem zla bo tylko wydalam niepotrzebnie pieniadze :( . Wyszedl negatywny a dwie godziny pozniej dostalam okres... Ironia losu. Teraz leze i sie zwijam. Juz niedlugo bedzie rok jak sie staramy. Jak widze smutna mine mojego meza to chce mi sie wyc z bolu...

Gość mala-londyn
pamposzek,przykro mi, znam ten bol ja juz tak mam 5 lat,dobrze ze wczesnie zaczelismy,to jest jeszcze szansa.Moze w ty miesiacu :)

Gość Justyna.N
Pamposzek my tez rok sie staramy, biedna jesteś ,wspołczuje, ja pewnie za 2 tygodnie będę sie tak czuć,bo znow sie nie uda

Gość mala-londyn
ja ide na mala drzemke,bo od 5 nie spie...

Gość mala-londyn
chyba w 2 min usnelam.Jak sie dobrze spalo,budzik zniszczyl moj sen,ale wstalam ,bo musze mojemu cos do jedzenia zrobic i chyba dalej pojde spac,bo padnieta jestem.A wy co dziewczyny nic nie piszecie,zapracowane czy doly macie?

Gość Justyna.N
Jestem:) Od rana na mieście ,ale wreszciew domku. Mala-londyn a co u Ciebie? Zmieniło sie coś od wczoraj?

Gość mala-londyn
Justyna.N chyba wszystko to samo jak juz wiesz mialam drzemke wczoraj.Poszlam spac o 24 i wstalam o 9:30.Boje sie strasznie,ze bedzie rozczarowanie.Jeszcze ok 3 dni czekania.

Witam was No ja nie wiem co mam myśleć Crying or Very sad Środa czwartek: złe samopoczucie, straszna migrena temp 36,8 lekkie mdłości, zgaga, humorki, zawroty głowy, senność Piątek cały dzień czuje ścisk w żołądku, rano temp 36,8, zawroty głowy, senność, dobry apetyt, bóle jak na @ i kłucia w podbrzuszu, dużo mlecznej wydzieliny Sobota 37,1 po obudzeniu, a obudził mnie straszny brzuch jak w drugim dniu @, cały dzień ścisk w żołądku, metaliczny posmak w ustach, jakby krew coś takiego, dobry apetyt, co chwile byłam głodna, wieczorem było mi niedobrze, trochę wieczorem się przeziębiłam i czułam ból gardła Niedziela 37,1 od rana, trochę zgagi, trochę bólu brzucha jak na @, ból żołądka, dziwny posmak w ustach nawet po umyciu zębów, a teraz mam 36,8 pod pachą, psikam ciagle, a tam mam 37,5 Jutro ostatni dzień kiedy powinna przyjść @, jak nie przyjdzie to w środę lub czwartek testuję Dziewczyny trzymajcie kciuki Very Happy Co o tym myslicie, ja mam mieszane uczucia, raczej wydaje mi się,że to zbieg okoliczności, może mam grypę lub coś Crying or Very sad nie chcę się zawieść Crying or Very sad Crying or Very sad

Gość anette82
Witam juz 2 test zrobilam i jedna kreska,poza tym nie mam okresu 0d 3tygodni,mamy 1 coreczke ktora ma 3lata i oboje z mezem twierdzimy ze to nam wystarczy poza tym mam wkladke od 3lat,jakie sa objawy ciazy skoro testy nic nie wykazjua

Błagam pomóżcie! W piątek miałam plamienie, w sobote ani w niedziele nie dostalam okresu. Boli mnie lewy jajnik, mam stan podgorączkowy 37,4, i dziwne uczucie w brzuchu jak myslicie co to moze byc?