Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznawacz kobiecych odruchów

Jak dobrze zinterpretować kobiece spojrzenia, gesty...????

Polecane posty

Witam, Otóż mam mały prolem z interpretacją kobiecyh spojrzeń, gestów... 1. Dziewczyna, która siedzi z koleżankami i rozmawia, gdy idzie chłopak patrzy sie na niego i "śledzi go wzrokiem"... 2. Dziewczyna siedzi, smieje sie z koleżankami i co jakis czas odwraca sie do tylu do chłopaka i patrzy na niego prosto w oczy... 3. Dziewczyna patrzy dłuższy czas na faceta prosto w oczy. dziewczyny wypowiedzcie sie na ten temat, powiedzcie jak to odebrać, jak to zinterpretować... wypowiadajcie sie !!!

Gość artek12345
a ja ostatnio zauwazylem,ze patrzy sie na mnie jakas panna w autobusie i sie usmiechnalem,a ona..oddala mi usmiech! :) o ile lepiej mi sie zaczelo dzien w pracy :P

hm?

ostatnio zerkala na mnie taka jedna, stojac w korku na sąsiednim pasie. Wyszczerzylem sie do niej i nic. Dopiero w domu zauwazylem ze w pospiechu nie dogolilem kawalka twarzy :P

Hmm no ja mam podobnie... lubię obserwować ludzi i dlatego \"śledzę wzrokiem\" niektórych. :) Niekoniecznie tylko tych w moim typie. ;) Ale jak już patrzę komuś głęboko w oczy to tylko dlatego, że coś mi się w nim podoba. :D

a mi sie wydaje ze patrzenie prosto w oczy to oznaka zainteresowania. niekoniecznie w tym \"romantycznym\" sensie ;)

odnieście się do moich 3 punktów

Gość wiesniara
1 - zwykle przygladanie sie ludziom, zwykla ludzka ciekawosc, siedzimy w barze i przygladamy sie ludziom 2 - zainteresowanie 3 - ogromne zainteresowanie

Gość 1. przygladanie sie bez
podtekstow ( choc moga byc) 2. Malo eleganckie zachowanie, dziewczyna w ten sposob chce zobaczyc, czy facet zwraca na nia uwage,popisuje sie. 3. Niektorzy ludzie zawsze w rozmowie patrza w oczy ( np ja), no - sa rozne sposby patrznia, ale to sam ocen

Gość ferehrtgfwegvfvc
??

Gość to zależy ile masz lat
kiedy ja patrzyłam facetowi prosto w oczy w knajpie, dyskotece itp. to chciałam , aby w końcu podszedł do mnie, bo dziewczynie niestety nie wypada, zatem musiałam dawać jakieś sygnały, podejdź łosiu, ona cie woła

w LO takich rzeczy juz nie robilam (tzn jednoczesnego obgadywania kogos i patrznia sie na niego w tym samym czasie), dlatego o LO nie wspomnialam (choc ukonczylam je 3 lata temu). :p

taa, zeby bylo co obgadac, musialam najpierw sie popatrzyc, lecz to nie wyklucza ciaglego patrzenia przy obgadywaniu. :p

Gość hejrtyregfeg
weż cie nie robcie sobie pigaduszek tylko odpowiadajcie na pytanie w temacie

to już nie wiem czy ona chce, żebym podszedł i zagadał czy jak...

nieustanne gapienie sie na kogos wiaze sie z konsekwencja rozmowy z ta osoba, wiec ona powinna brac pod uwage to, ze nie bedziesz obojetny na jawne obserwowanie ciebie, wiedz podchodz i zagaduj smialo. ;] bo chyba nie chcesz przez tchorzostwo zostac prawiczkiem do konca zycia. :p

"podchodz i zagaduj smialo" najwyżej zjadę cię jak łysą kobyłę :classic_cool: jak nie jesteś atrakcxyjny i pomyliłeś się w ocenie intencji może jednak lepiej nie ryzykować? " zostac prawiczkiem do konca zycia." a nie bycie prawiczkiem to jakaś atrakcja? pewnie nudna, wyczerpująca, powtarzalna, ryzykowna, kosztowna, nerwowa i w ogóle beznadzijna

hej ja tylko sie pytałem o interpretacje..hehehe i teraz już w sumie wiem, a tak na marginesie to mam dziewczyne

więc aluzje o prawictwie i nie atrakcyjności sobie darujcie bo są żałosne

"najwyżej zjadę cię jak łysą kobyłę" albo to on zjedzie ja, jak owa kobyle za to, ze niepokoi go nieustannym, bezczelnym gapieniem sie na niego. :p "a nie bycie prawiczkiem to jakaś atrakcja?" dla wiekszosci facetow - TAK. :p chociaz takze w wiekszosci nie zdaja sobie sprawy z mylnosci tego osadu, ale komu by sie chcialo ich uswiadamiac. ;]