Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała czarna pita w łóżku

idealny kandydat na męża

Polecane posty

1. musi być wysoki 2. nie może być chudy 3. musi mieć wypukłą dupke :) 4. musi miec skonczone studia 5. musi zarabiać kupe kasy 6. musi miec wlasny dom 7. musi posiadać dobry samochod 8. musi wiedziec co to jest dobry sex 9. musi mnie kochać 10. nie moze oglądac sie za innymi babami 11. musi sprzątać w domu 12. musi umieć ugotować pomidorówke 13. jako najważniejsze musi posiadać mózg 😭 bez niego wszystkie powyzsze punkty tracą sens

Gość murks
to zdecydowanie za mało . Musisz wygladac jak jessica alba .

Gość Dop******lam dziś każdemu
małe wymagania takich pełno jest

Gość murks
wypukla dupke? przeciez to oblesne u facetów! u kobiet tylek nie moze byc przedluzeniem nogi . DLatego wielka dupa to podstawa.

Gość KazdyFacet
idealny kandydatka na zone 1. musi miec ladna malutka zgrabna pupe 2. musi obiecac ze bedzie choda przez nastepne 20 lat 3. musi miec swoje pieniadze 4. musi robic loda przenajmniej 5 razy w tygodniu 5. musi pozwalac na wszystko w lozku bez granic 6. musi wiedziec co to jest milosc 7. nie moze sie rozgladac na inne facety i mowic 'kazda tak robi' 8. music pomagac rowno w domu 9. glowa nigdy nie boli 10. nie lubi zakopow 11. lubi pic ze mna 12 moge ja ufac 13 nosi seksowne majtki codziennie, nie za wielkie 14 po studiach prawdziwych cos jeszcze ?

Gość KazdyFacet
zapomnialem, musi golic nogi codziennie

Gość Dop******lam dziś każdemu
:D

Gość KazdyFacet
dobrze ze ja mam powyzej xxcm i piekny tors naprawde, co wy macie ?

Gość To mi z tych
wymienionych wystarcza 4: 9. musi mnie kochać 10. nie moze oglądac sie za innymi babami 11. musi sprzątać w domu (w zasadzie nie musi... ale niech tego ode mnie nie wymaga :P ) 13. jako najważniejsze musi posiadać mózg

Gość murks
w koncu nie kazdemu jest patrzyc na malą czarną pitke w lozku samica psa tez ma pitke i jakos ludzie sie za nia nie uganiaja

Gość Ujadający Piesek Leszek
20cm nie mieści się w spodniach. Jak ma tyle to będzie musiał się poprawiać w tych miejscach jak mu w pracy przypadkiem stanie na widok biustu sekretarki.

Gość To mi z tych
2. musi obiecac ze bedzie chUda przez nastepne 20 lat 3. musi miec swoje pieniadze 6. musi wiedziec co to jest milosc 8. music pomagac rowno w domu 9. glowa nigdy nie boli 10. nie lubi zakopow 11. lubi pic ze mna 12 moge ja ufac 14 po studiach prawdziwych a spelniam wiecej nawet niz 4 :D liiiipne te Wasze wymagania :P

Gość Ujadający Piesek Leszek
zresztą jak ma powyżej 20cm to dżinsy całkiem odpadają :(. sa za mało elastyczne i wylezie górą :)